(8) kommenttia

Mopo ja auto nokkakolarissa 51:llä – 15-vuotias poika loukkaantui vakavasti Inkoossa

Inkoossa 15-vuotias mopolla ajanut poika törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon perjantai-iltana.

Mopolla pientareella ajanut poika ajautui tuntemattomasta syystä vastaan tulevan liikenteen kaistalle ja törmäsi henkilöauton keulaan.

Onnettomuus sattui kantatie 51:llä Degerbyn kohdalla klo 18.35.

Vakavasti loukkaantunut mopoilija vietiin Helsinkiin Lastenklinikalle hoitoon.

Loukkaantuneen pojan tilasta ei ole kerrottu. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapahtunutta.

Kantatie 51 on vilkkaasti liikennöity. Onnettomuus sattui perjantaina viikonlopun menoliikenteen aikaan.

Onnettomuuspaikan kohdalla on 80 kilometrin nopeusrajoitus.
 

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Kirjoitapa Ripa koko nimellä
asun samalla alueella (Syvis) alueella ja satun omaamaan saman nimen enkä halua että lukijat luulevat minun olevat tuon nimimerkin takana
R.
ko onnettomuuskohdassa on muuten 100 nopeusrajoitus.
Jos pientareelta, joka on tällä kohtaa leveä, ajautuu vastaantulevien autojen ajokaistalle, sivuttaissiirtymää on todella paljon! Kannattaa miettiä mistä sivuttaissiirto voisi johtua....voihan tietysti olla ns tekninen vikakin.
Miettikää myös miksi kesäkelillä tienvarsilla puhelintolppiakin menee poikki törmäyksistä suoralla tiellä. Näin on käynyt useammalla paikalla tänä kesänä läntisellä Uudellamaalla.
Mitähän kuljettajat tekevät.....
pelkkä puhelimeen puhuminenkin vie osan keskittymisestä
Pyöräilijöitä on 51:llä paljon, viikonloppuisin paljon kilpapyöräilijöitä ja viikolla ajoittain hämmästyttävän paljon ihan perus työmatkapyöräilijöitä. Ainakin Pikkalasta itään pitäisi pikaisesti tehdä jotain, siitä kaapelitehtaalle saakka on tienpenger laittoman kapea.
Migi 65
Olen jo pitkään miettinyt, miksei mopoilua rajoiteta. Esimerkiksi että alle 18-vuotiaat saavat ajaa vain tiettyihin aikoihin. Pitää älytöntä meteliä ja aiheuttaa vaaratilanteita vuorokauden ajasta riippumatta.

Myös autoilijoissa on toki vikaa Länsi-Uudellamaalla.
Pois muuttanut
Juurikin näin, kevyen liikeenteen väylä olisi tuolle tieosuudelle enemmäm kuin tarpeellinen sillä autoilijat ajavat monasti yli nopeusrajoitusten ja näin toimiessaan aiheuttavat itselleen sekä muille tiellä liikkujille varsin suuren onnettomuusriskin...
Kalle
Missä lukee että " mopoautoijlija " olisi ollut mukana? Otsikossa lukee MOPO !
Niin missä ?
51:lle Kirkkonummen Båtvikin ja Inkoon kirkonkylän välille on akuutti pyörätien tarve. Pyöräilijöitä ja mopoja on osuudella paljon ja liittymäkohdat hengenvaarallisia. Pelti rytisee usein ja henkilövahinkoja ja jopa kuolemaan johtaneita onnettomuuksia on aivan käaittämättömän paljon. Ely-keskuksen tulisi toimia heti! Toivottavasti tämän onnettomuuden uhri toipuu hyvin!
sepi
Todella huono uutinen taas. Kaikkia nuoria "mopo autoilijoita" ei pidä syyllistää tästä, mutta nykynuorten ehkä kännykän käyttö ajaessa aiheuttaa varmasti monia ennen aikaisia kuolemia. Kyllä minua täällä kylällä ärsyttää, kun nämä tulevaisuuden autoilijat valloittaa "keskikaistan", että ohittaminen oikealla autolla turvallisesti on todella vaikeaa, millein mahdotonta, jolloin jonot kasvavat sietämättömiksi ja jonossahan on tietenkin vanhempia, joiden pitää noutaa esim. lapsensa tarhasta "ajoissa".
meitä vanhempia autoilijoita on myös moneneen "luokkaan".
Vanhemmat, kyllä teillä on ensimmäinen vastuu miten tuolla liikenteessä lapsenne käyttäytyy. osallistuminen ja kuri ei ole pahasta, se on välittämistä, joka huomataan kuitenkin ennemmin tai myöhemmin.
TURVALLISTA MATKAA!

Ripa
Ripa 5 lapsen iskä Syvikseltä (en ole anonyymi)

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä