(14) kommenttia

Teboil suljetaan ja uutta yrittäjää etsitään – huoltamo on toiminut vuosikymmenet, kerran sitä siirrettiin

Huoltoasema on toiminut nykyisellä sijainnilla ja ennen sitä Prisman paikalla vuosikymmenet.

Kirkkonummen Teboil sulkee ovensa kesäkuun lopussa. Nykyinen kauppiasyrittäjä lopettaa ja tilalle on haettu uutta kauppiasta.

Polttoaineiden myynti jatkuu kuitenkin automaateista.

Teboil-ketjun asemat ovat yritysvetoisia. Kirkkonummella Prisman naapurissa toimivalla liikepaikalla on myymälä, kahvila-ravintola sekä huolto ja autopesu.

Teboilin huoltoasemalla on pitkät perinteen nykyisellä paikalla. Monet muistavat vielä vanhan Teboilin, joka sijaitsi nykyisen lähettyvillä ja purettiin 2000-luvun alussa Prisman laajennuksen tieltä pois.

Kirkkonummen Teboilia pyöritti vuoden 2013 lopulle Varuboden-Osla ja sen jälkeen huoltamolle tuli yksityinen yrittäjä.

> Teboil hakee vielä yrittäjää Kikkonummelle  (Viisykkönen 30.10.2013)

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Se vanha Teboil kukoisti 90- luvulla kun kylän kukot pääsi sinne Varellasta tappelemaan kello 04 aamulla
Raivo Raitis
Eipä taida löytyä Teboilille kauppiasta, niilä ehdoilla joita TB tarjoaa. Onhan jossakin vikaa kun TB etsii uusia kauppiaita useammalle asemalle.
Rolf Wikstedt.
Eiköhän tuon Teboilin tappa :it itse Prisma, kun pisti oman ABC aseman autopesuineen sinne parkkipaikalle. Tämä viimeinen kauppias tuli Hirsalan tienhaaran Shelliltä.
A. Lindholm
Jokainen liikkeen lopetus on haitaksi kuluttajille. Ihme, jos ei yrittäjää löydy, vaikka alalla onkin haastavaa pärjätä.
Jatkaako korjaamo kuitenkin?
Gts
Paavi, aihe kiinnostaa vaikka et käytä sitä.

Keijo, Jos olet vähänkään seuranut TB,n pihoja niin suurin käyttäjistä on isot autot jotka käyvät siellä syömässä ja ostamassa mitä sattuu. Sellainen paikka ei löydy muualla keskustasta paitsi Venäjän kentän kioskilla.

Silloin kun SOK lopetti TB,n niin Prismaan tehtiin iso remontti kahvioon mistä sai käydä syömässä päivisen. Halukkaita isoilla autoilla ei ollut joten se keittiö purettiin hyvin nopeasti. Kaikki eivät vaan ole Boonuspisteiden kerääjiä ja faneja.

Toivottavasti löydetään joku yrittäjä Teboiliin jotta taas saadaan ruokaa ja autohuolto kuten ennen. Jotkut ne tankkaa automaatilla firmaautoa ja muuta ne ei tarvii mutta kunnassa on moni joka tarvii autohuolto ja ehkä joskus jopa litra öljyä.
Surulista mutta totta.
Sijainti ei ollut kyllä mikään paras, vierestä löytyy kunnollinen kahvila ja edullisempia kauppoja. Huoltamoitakin on tuossa lähellä useita. Itse olen niin nuori (vähän alle 40) että olen aina tankannut automaatista, eli en osaa sitä kassalle maksamista kaivata.

Aukioloajatkaan ei tässä olleet mitenkään loistavat, eli autopesu ja ilmanpaineetkin tulee helposti hoidettua viereisellä pahan peukun laitoksella.

Toivon kuitenkin että joku keksii tähän kannattavaa toimiintaa. Esimerkkinä mainiittakoon Lahdessa sijaitseva Möysän musaklubi joka toimii entisen huoltamon tiloissa. Ei välttämättä toimisi Kirkkonummella, mutta esimerkkinä siitä ettei uuden toiminnan ole pakko olla kopio vanhasta.
Keijo
Kertaakaan en ole kyseisellä asemalla käynyt.
Paavi
Misä ihmeen paikas meet ny jatkos saaraan juotuu aamukaffeet, onk toril mittä toiminta heti aamust? Noi kauppakeskusten rupuset mestat ei kyl oikke jaksa kiinnostaa....
Staffan
Selvännäkijä on nähnyt todellisen tilanteen. Näin se menee, onhan tämä jo ollut selvyys suomessa jo pidemmän aikaa. Valitettavasti.
Pohdiskelija
Se entinen huoltoaseman rakennus oli viihtyisä paviljonkirakennus ( ei mikään betonilaatikko), ja kun yläkertaan pääsi vielä kahvillekin.
Harmi kun purettiin.
Haikailija
Tähän tämä johtaa kun kaikki vaan katsoo niitä Boonuspisteitä. Kohta meillä on vain yksi yrittäjä kunnassa ja sitten laatu menee alas ja hinta ylös.
Tämä sama ollaan nähty jo maanrakennus puolella, ei ole kun yksi yrittäjä joka tekee kaikki hommat maksaa mitä maksaa.
Selvännäkijä.
Harmi. Mutta wipä ollut nykyisellä yrittäjällä intohimoa tehdä paikasta millään tapaa vetävää. Siistihän se on eipä siinä mitään, mutta ei millään tapaa houkutteleva...ja aina kiinni kun huoltoasemalle pitäisi mennä. Palveluaseman pitäisi olla auki 24/7.
Itse en ainakaan asioi huoltoasemalla, kuin tankatessa päiväsainaan.
Liian aikaisin kiinni
Eikös tuo ole jo kolmas Teboil suunnilleen samalla paikalla.
S.I.P
Enää Veikkolassa sitten Kirkkonummella huoltoasema, jossa töissä joku. :(
Automaattia vaan

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä