(0) kommenttia

Teboil hakee vielä yrittäjää K-nummelle

Teboilin huoltamo Kirkkonummella on enää kuukauden Varuboden-Oslan pyörittämä. Teboilin mukaan uutta kauppaista huoltamolle ei ole vielä valittu.

Kirkkonummen keskustan Teboilille haetaan uutta kauppiasta. Sopimus nykyisen vuokralaisen Varuboden-Oslan kanssa päättyy marraskuun lopussa. Teboilin mukaan kauppias-yrittäjän hakuprosessi on vielä kesken, mutta toiminta jatkuu joulukuussa suurin piirtein ennallaan Teboil-kylttien alla. Joulukuun alusta lähtien Kirkkonummen Teboil ei ole enää S-bonuspaikka.

Teboilin huoltoasemat ovat kaikki kauppiasvetoisia. Niin on jatkossa myös Kirkkonummella. Teboil-huoltamon uudehkon kiinteistön omistaa Teboil, ja uusi kauppias tulee huoltamolle itsenäiseksi yrittäjäksi. Huoltamo on edelleen osa valtakunnallista Teboil-ketjua.

Teboilin viestipäällikkö Ulla Perasto arvelee, että toiminta Kirkkonummella jatkuu aikalailla entisellään, mutta muutokset toiminnassa ovat pitkälti uuden kauppiaan asia. Peraston mukaan Teboil-huoltamoiden henkilökunta on aina kunkin huoltamon kauppiasyrittäjän henkilökuntaa, jonka palkkaamisesta kukin kauppias vastaa itse.

Kauppiasvaihdoksen takia Kirkkonummen Teboil jää pois S-ryhmän jäsenetuohjelmista, joten ostoksista ei saa enää S-bonusta. Teboililla on omat kanta-asiakasetunsa ja –korttinsa.

Teboil on Suomen toiseksi suurin huoltamoketju, suurin on Neste. Teboililla noin 140 huoltoasemaa ja vajaat 200 automaattiasemaa. Ketjun omistaa venäläinen Lukoil.

S-ryhmällä ei bensanmyyntiä

Kun Teboil ei enää joulukuussa ole Varuboden-Oslan pyörittämä huoltamo, S-ryhmällä ei ole minkäänlaista polttoainemyyntiä Kirkkonummen alueella. Lähin S-ryhmän bensa-asema on Siuntion puolella Pikkalassa, missä toimii ABC-liikenneasema.

VBO on ollut halukas rakentamaan niin sanotun kylmän jakeluaseman Prisman parkkipaikan viereen. Alueen asemakaava on tulossa päätettäväksi piakkoin.

VBO:lla on myös suuri ABS-liikenneasemahanke Kirkkonummella. Osuuskauppa kaavailee ABC:tä Kehä III:n ja moottoritie 51:n risteyksen eteläpuolelle Inkilänporttiin. Viereen on suunnitelmissa myös S-ryhmän Terra-rautakauppa. Alueen asemakaava on vielä päättämättä.

Teboilin nykyinen huoltamo rakennettiin kymmenkunta vuotta sitten, kun vanha huoltamo oli Prisman laajennuksen tiellä.    

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä