(10) kommenttia

Poliisi tavoitti hurjastelleen mottoripyörän kuljettajan – ilmeni, että ikää on vasta alle 15 vuotta

Poliisi on tavoittanut Veikkolassa sivullisille vaaraa aiheuttaneen moottoripyörän kuljettaja. Poliisi pyysi tapauksesta vihjeitä kuvan kera.

Kuljettaja ajoi kovaa ylinopeutta Kirkkonummen Veikkolassa 13.5. Ihmiset joutuivat väistelemään hurjastelijaa tienpientareille.

Poika on alustavasti myöntänyt teon.

Hän on alle 15-vuotias, eikä siten ole ikänsä vuoksi rikosoikeudellisessa vastuussa. 

Poliisi kiittää kaikkia havaintonsa välittäneitä.

> Motoristi ajoi harvinaisen vaarallisesti Veikkolassa – poliisi pyytää yleisövihjeitä tapauksen selvittämiseksi (Viisykkönen 20.5.2022)

(10) kommenttia
Kommentit (10)

Kommentit (10)

Jaa-a, Niin se vaan menee. Jos et lapsinesi ole pyhimysten sukua, voisiko olla, että sinulle ei ole kerrottu ihan kaikkea? Ja voisiko olla, että olet pyyhkinyt joitakin omia tekemisiäsi muistoistasi?
Tietynlainen tottelemattomuus ja rajojen rikkominen kuuluu nuoruuteen. Muuten kehitys pysähtyy. Rikollisuus ja vahingonteko ovat asia erikseen. Niitä ei pidä hyväksyä.


Meneekö sittenkään niin?
Anonyymi: joillakin henkilöillä on lukihäiriö, toiset taas eivät ole äidinkieleltään suomenkielisiä. Kaikkien oikeus on kuitenkin kertoa asiansa. Varmasti ymmärsit sisällön, ainakin useimmat meistä lukijoista ymmärsi. Ps. En ota kantaa alkuperäisen kirjoittajan kirjoitustaustaan, en edes tiedä, eikä edes tarvitse tietää. Viestin ymmärsin.
Anonyymi 2
Näin se menee...Suomessa yhteiskunta hoitaa kaikki epäonnistumiset,piikki on aina auki.Uusinta uutta on Piritorille suunnitellut valvottu huumeiden pistohuone.Voi hyvä Sylvi sentään.Nytkään ei riitä edes ikäihmisille laadukasta hoitoa,saati taaperoille.Kyllä mennään holhousyhteiskunnassa aivan käsittämättömyyksiin.Mistä näihin hullutuksiin revitään rahat?
voi elämän kevät
Lapsenteko on helppoo mutta pitäis myös osata hoitaa jatkotoimet.
Näin se menee
Jos ei pysty luottamaan lapseensa vaan häntä pitää kytätä 24/7 ollaan kyllä jo pahasti hakoteillä! Oikea pitää opettaa lapselle jo pienestä ja, jos hän ei tottele vanhempiaan ollaan epäonnistuttu!
Niin se vaan menee..
Tässä tulisi arvailujen tueksi faktaa. Kyseessä oleva hurjastelija on 14-vuotias veikkolalainen poika, joka tuossa poliisin kuvaamassa tapauksessa lainasin kaverinsa moottoripyörää. Tuo kaveri, joka pyörän omistaa, on myös alle 15-vuotias ja hänelle pyörä on hommattu Crossi-harrastusta varten. Tutkinnassa on tällä hetkellä myös tämän kaverin tekemiset, koska uutisessa kuvattu tapahtuma ei ole ainoa lajiansa tässä pienessä piirissä. Alaikäisten toilailujen seurauksena tulee olemaan LASU ja vanhemmilta taputukset selkään. Sekin on faktaa.
Tosiasiaa uutisoinnin tueksi
Vanhemmat tienneet poikansa ajeluista, ihan ovat hommanneet kullannupullensa tuon ajopelin. Ihan hyvä,että jäi kiinni, jospa tienoon pörinät hieman vähenisi.
pärräämiseen kyllästynyt
11 kirjoitusvirhettä tekee lukemisen hieman haastavaksi (siis yh:n kommentissa). Kannattaisi lukea teksti läpi ennen sen lähettämistä.
On kuitenkin hienoa, että aikaa löytyy omien lapsien 24/7 valvonnasta myös muille annettaviin ilmaisiin neuvoihin. Ja tämä komnentti ei tarkoita, että hyväksyisin kaahailun - toisten vain pitää käydä töissäkin eikä sellainen vanhempi ehkä pysty ympärivuorokautiseen lapsensa seuraamiseen.
Anonyymi
”No mutta eihän meidän poika”
Realisti
Vanhemat on vastussa mitä lapset teke eikä alaikäinen varman o ite ostanut tuon pyörän..Kunnon sakot vanhenmille jotta pitävät tarkempi huolta lasten tekemistä..
Viiden lapsen yh äiti..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä