(3) kommenttia

Motoristi ajoi harvinaisen vaarallisesti Veikkolassa – poliisi pyytää yleisövihjeitä tapauksen selvittämiseksi

Poliisin julkaisema kuva moottoripyörästä ja sen kuljettajasta.

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja vihjeitä, jotta moottoripyörällä Veikkolassa tapahtunut hurjastelu saataisiin selvitetty.

Moottoripyörän kuljettaja vaaransi muiden kulkijoiden turvallisuuden Veikkolassa perjantaina 13.5.2022 kello 22:30-23:00.

Poliisi pyytää tietoja kuljettajasta, jonka epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Kuljettaja ajoi kovaa ylinopeutta. Ulkona ollut tekoaikaan paljon liikkujia, jotka ovat joutuneet väistelemään pakoon ajanutta moottoripyöräilijää kevyen liikenteen väylillä ja ulkoilupolulla.

Ajoneuvo on valkoinen enduro-mallinen moottoripyörä.

Poliisi pyytää havainnot ja tiedot epäillystä poliisilaitoksen sähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa(at)poliisi.fi.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Ei mitään uutta. Normi viikonloppu Veikkolassa.
JouniA
Lisää rahaa Poliisille enemmin kuin sotakalustoon! Liikkuvat takaisin ja kovemmat rangaistukset sekä lakimmuutos, joka mahdollistaa mopojen ja autojenkin pakkolunastukset näissä tapauksissa. Sama myös rattijuopoille ja huumekuskeillle!
Joku roti, kiitos.
Taas joudutaan lukemaan näistä "sekopäitä" uutisissa... On se kumma ettei tyyppejä saada kuriin!! No, jos vanhemmilla ei ole mitään kasvatusvastuuta/halua seuraus on tämä :(
Hävetkää vanhemmat jälkikasvuanne..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä