(3) kommenttia

Linlon yhdelle grillikatokselle pääsee lähes esteettömästi – ulkoilusaaren parannustyöt jatkuvat

Uuta siltaa pitkin pääsee esteettömästi LInlon saaren puolelle.

Kirkkonummen kunnan ulkoilusaarella Linlossa on kevään mittaan parannettu erityisesti erilaisilla apuvälineillä liikkuvien pääsyä saarelle.

Uusi silta valmistui viime vuonna, ja se on esteetön. Sillan jälkeistä polkua on parannettu pohjoiselle grillikatokselle, joka sijaitsee pari sataa metriä sillalta.

Polku ei ole vielä kokonaisuudessaan valmis ja apuvälineillä liikkujien kannattaa huomioida, ettei reitti ole täysin esteetön, Kirkkonummen kunta muistuttaa.

Grillikatokselle on valmistunut ramppi, jonka kautta myös apuvälineitä käyttävät pääsevät sisätilaan.

Alueelle on tulossa alkusyksyn aikana esteetön wc, esteettömiä pöytä-penkkiryhmiä ja myös ulkona oleva grillipaikka uusitaan.

Linlon saari on noin 65 hehtaaria ja polkuja on paljon. Kesän aikana reitistöä merkitään ja ohjataan retkeilijöitä kulkemaan merkityillä poluilla. Näin halutaan suojella luontoa.

Apuna Linlon kehittämisessä on ollut Suomen Ladun paikallisyhdistys Porkkalan Polku ry.

Uudenmaan ely-keskus on myöntänyt tänä vuonna kunnalle avustusta 36 000 euroa Linlon saaren kehittämiseen.

> Uusi silta valmistuu ja 65 hehtaarin ulkoilusaarelle on jälleen helppo päästä (Viisykkönen 7.7.2020)

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Kirkkonummen kunnan ulkoilualue.... Mutta onko tämä paikka tarkoitettu kaikille kunnassa asuville?
Ei ole. Sillä ne asukkaat joilla ei ole omaa autoa ei tänne kunnan ulkoilualueelle pääse!!!

Voisiko kunta jo pikkuhiljaa alkaa huomioimaan myös kunnan autottomat asukkaat. Vai onko kunta tarkoitettu vain niille joilla on varaa ostaa ja pitää oma auto?
Miten on? Onko kunta tarkoitettu myös ei auton omistaville?
Samalla voisi laajentaja parkkipaikkaa. Jospa saisi parkkikäyttöön sen alueen, mistä veneet on viety vesille, eihän sitä tilaa silloin tarvitse veneille varata.
Veneilijäretkeilijä
Viime kesänä luimme uutisen, että on rakennettu esteetön silta Linlon saarelle. Päätimmekin lähteä vauvan kanssa retkelle meille uuteen kohteeseen. Oli sitten aika surkuhupaisaa todeta, että totta tosiaan, silta on esteetön, mutta sen jälkeen ei ollut mahdollisuuksia vaunuilla jatkaa. Kiva, kun nyt esteettömyyttä on laajennettu! Ei sillä, että vaunuilla pitäisi joka paikkaan päästä, mutta pelkkää sillan esteettömyyttä emme oikein ymmärtäneet.
Retkeilijät

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä