(11) kommenttia

16-vuotiasta poikaa epäillään kahdesta tapon yrityksestä Kirkkonummella – poliisi ei muista vastaavaa

Poliisi epäilee 16-vuotiasta kirkkonummelaista poikaa kahdesta eri tapon yrityksestä, jotka tapahtuivat Tolsassa ja Kirkkonummen keskustassa Asematiellä. Tekovälineenä oli veitsi. 

Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi Kirkkonummen Tolsassa 2.10. tapahtuneen tapon yrityksen ja törkeän ryöstön tutkinnan, ja tapaus on lähetetty syyteharkintaan.

Teosta epäiltynä on kuusi henkilöä, joista nuorin on 15-vuotias.

Teon johdosta on edelleen todennäköisin syin epäiltynä vangittuna yksi henkilö, 16-vuotias kirkkonummelainen poika.

Häntä epäillään myös toisesta tapon yrityksenä tutkittavasta teosta Kirkkonummen keskustassa Asematiellä 26.9.

Asematien tapahtumissa teosta ei epäillä muita henkilöitä vangittuna olevan 16-vuotiaan lisäksi.

Asematien tapahtumien tutkinta saataneen myös valmiiksi lähiaikoina.

Molemmissa tapauksissa tekoväline on ollut veitsi, ja kummassakin tapauksessa uhreissa on ollut lukuisia veitsen aiheuttamia vammoja.

Se, että näin nuoria epäillään erittäin vakavista rikoksista ja etenkin, se että yksi tekijä liittyy kahteen lyhyen ajan sisällä tapahtuneeseen rikokseen, on tapauksen tutkinnanjohtajan rikoskomisario Nina Kankaan mukaan erittäin harvinaista.

− Minun virkaurallani en muista vastaavaa tapahtuneen koskaan, vaan kyseessä on todella poikkeuksellinen tapaus, Kangas kertoo.

> Poliisi tutkii Kirkkonummella kahta puukotusta, joissa sama tekijä – kolme henkilöä on vangittu (Viisykkönen 14.10.)

> Poliisi pyytää havaintoja: Yöllä tapon yritys Kirkkonummen keskustassa (Viisykkönen 30.9.)

(11) kommenttia
Kommentit (11)

Kommentit (11)

Vapaa kasvatus toimii muksut ovat 10-16v ja miltei yöt ulkona voi niitä vanhempia
Järjetöntä
Ikävä juttu....
Leena K-h
Naulan kantaan, vastuu ja kasvatus lähtee kotoa.. Jätetään lapset tekemättä, jos ei pystytä ottamaan vastuuta jälkikasvusta..
Ei lapsia!
Ei kai kaikkea pahoinvointia voi ulkoistaa kunnalle tai ylipäänsä yhteiskunnalle. Isit ja äidit: katse peiliin!
Herätys
Kaikki alkoi siitä kun vapaakasvatus tuli voimaan. Jotkut rajat pitää nuorilla olla.EIhän kuria ole kaupassakan muksut hyppii ja juoksentelee miten tykkäävät.
Pelokas
"Nyt on toimitettava!!!", eihän tuossa jutussa mainittu huumeista mitään? Jengitoimintaan ei välttämättä liity huumeet mitenkään. Selvinpäinkin voi liikkua veitsen kanssa.
Sökö
Tässä kylässä on nuoret unohdettu täysin - jo aikaa sitten.
Valoja valoja
On kieltämättä pelottava ajatus että tuolla saattaa hukassa oleva nuorukainen heilua puukon kanssa tekemässä reikiä ohikulkijoihin.. Nämä pitää ottaa vakavasti ja huolehtia siitä että myös rangaistus on sellainen mlkä myös tuntuu. Toki myös jonkun tahon pitää ottaa nämä ääritapaukset haltuun.
Kirkkonummi is ok.
Me ollaan menetetty tää peli jo aikaa sitten.Ikävä kyllä.
Paavi
Kirkkonummella olisi ollut kaikki edellytykset olla Grani II jos suunta 90-luvulta tähän päivään olisi ollut erilainen. Paljon erilainen. Nyt tilanne on mikä on eikä sitä pysty enää kääntämään.

Kaikki maksukykyiset muuttavat pois, tai ainakin aivan kunnan itänurkkaan Sundsberg/Luoma/Sarfvik. Jäljelle jäävät nämä yksisoluiset puukkoineen ja subutexeineen.
Subunummi
Aivan järkyttävää ja uskomatonta touhua! Nyt herätkää vanhemmat.. Some hömppä vähemmälle ja huomio jälkikasvuun! Pois huumeet/päihteet kotoa, lapset seuraa vanhempien jälkiä. Ja lopettakaa julkisuudessa tämä huumeiden vapauttamisen ihannointi!! Muuten nämä uutiset ovat kohta jokapäiväisiä! Kuri takaisin koteihin/kouluihin.
Nyt on toimitettava!!!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx