(7) kommenttia

Poliisi pyytää havaintoja: Yöllä tapon yritys Kirkkonummen keskustassa

Poliisi pyytää Kirkkonummen keskustassa Asematiellä lauantaina aamuyöllä liikkuneita kertomaan mahdollisista havainnoista liittyen vakavaan rikokseen.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii 26.9. kello 05.15−05.45 välisenä aikana Kirkkonummen keskustassa tapahtunutta tapon yritystä.

Asematie on jalankulku- ja pyörätie Kirkkotallintieltä rautatieasemalle ja matkakeskukseen. Kirkkonummen poliisiasema toimii Asematie 7:ssä.

Poliisi pyytää tapahtuma-aikana Kirkkonummen Asematiellä liikkuneita tai asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan sähköpostilla vihjeet.espoo(at)poliisi.fi tai puhelimitse 0295 438 050 arkisin 9−16 ja muina aikoina 0295 413 031 (vastaaja).

Tapauksen tutkinta on kesken, joten poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

(7) kommenttia
Kommentit (7)

Kommentit (7)

No tuskinpa kukaan ns. normaali työssäkäyvä ihminen on käynyt työmatkallaan kenenkään kimppuun.. Eiköhän juuri viittaa näihin ed.mainittuihin tyyppeihin..
Aika todennäköisestä.
Todella merkillistä miten vähän kameravalvontaa Kirkkonummella? Tämmöiset uutiset eivät hirveästi houkuttele muuttamaan Kirkkonummelle paitsi tietysti semmoista porukkaa ketä tänne ei kaivata. Poliisien resursseja lisätty mutta Kirkkonummi ei taida kuulua vielä siihen eliittiin ketä suojeltaisiin?
Mikko
Huumeet säilytetään vanhojen autojen jakopaikoina eipä taida paljon poliisia kiinnostaa
Poliisit Espoossa
Itse tapauksesta ei ole juuri kerrottu, mutta eikö se ole niin,että hipaisusta ei vielä oteta mitään. Mikä tapaus sitten mahtaa ollutkin?
Ehkä joku saattoi nähdäkin ja tietää, parhaiten kuitenkin itse tekijä. Tekijöitä suositaan ja varjellaan Suomessa, jo on kumma sitten, ettei tapaukset yleisty.
Pakolaisiakin tulvii kaikkialla maassa, olisi suoranainen ihme, etteikö riitaa tulisi.
Meillä on myöskin esimerkillisen ongelmallinen pääministerikin, että kyllä yhteenottoja piisaa.
nim. rauha on on mennyt ja turvallisuus
Tämä uutinen kyllä pysäyttää. Toivon uhrille pikaista paranemista.

Näillä tiedoilla en tätä lähtisi huutamaan uusien naamojen, narkkien tai kenenkään muunkaan syyksi.
Keijo
Järkyttävää mihin suuntaa kehitys on menossa Kirkkonummella!! Nyt päättäjät herätkää, lisää mm.kameravalvontaa keskustaan ja samoin poliisille lisäresursseja. Tomerammin tartuttava huumeiden myyntiin /käyttöön.. Nollatoleranssi! Ei hyssytellä narkkien/päihdeongelmaisten aiheuttamia häiriöitä!
Lisää valvontaa.
Keskusta on muuttunut paljon levottomammaksi kuin mitä se on koskaan ollut. Ennen uskalsi kävellä yöllä kotiin ja antaa lapsen olla keskustassa illalla. Enää ei uskalla. Tehkää jotain!
Uusia naamoja

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx