(0) kommenttia

Yöllinen vieras uhkaili ja vaati autonavaimia

Poliisi otti sunnuntaina kiinni Masalassa toistaiseksi tuntemattoman miehen, joka yritti varastaa pihoilta kahta autoa.

Luomassa Brittebontiellä talon asukas oli kuullut aamuyöllä outoa ääntä. Mentyään selvittämään asiaa, hän oli tavannut miehen, joka oli vaatinut saada auton avaimia itselleen. Asukkaan kieltäydyttyä mies oli rikkonut mukanaan olleella laudalla kaksi talon ikkunaa ja poistunut paikalta.

Hetkeä myöhemmin poliisille ilmoitettiin miehestä, joka oli yrittänyt anastaa autoa talon pihasta Masalantiellä.

Myöhemmin poliisi tavoitti lähistöltä toistaiseksi tuntemattoman miehen, jonka hallusta löytyi molemmista autoista anastettua omaisuutta. Ensimmäisen talon asukas tunnisti samaksi mieheksi, joka oli ollut vaatimassa auton avaimia ja rikkonut talon ikkunoita.

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen kahteen moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritykseen, varkauteen, vahingontekoon ja törkeään kotirauhan rikkomiseen.

Asuntomurto Kantvikissa

Talon omistajien ollessa matkoilla oli omakotitaloon murtauduttu Kantvikissa Sokeririnteessä. Asunnosta oli anastettu omaisuutta. Murto on tapahtunut 23.-30.11. välisenä aikana.

Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena. Asiaan mahdollisesti liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan arkipäivisin Kirkkonummen poliisiin numeroon 0718738050.

Rattijuopolla liian heikko puhallus

Kirkkonummelaisen  vuonna -62 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen kuljettamalla henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Poliisin suorittaman puhalluskokeen perusteella on syytä epäillä rattijuopumusta, mutta heikon puhalluksen vuoksi hänet toimitettiin verikokeeseen tarkkuusalkometrikokeen sijasta. Mies pysäytettiin Kirkkonummentiellä lauantaina.

 

 

 

 

 

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä