(6) kommenttia

Vesitorninmäen asuinalueen rakentaminen pääsi heti vauhtiin – kaksi uutta vuokrakerrostaloa

Kirkkonummen keskustassa Vesitorninmäen ensimmäiset korttelit alkavat rakentua nopeasti. Uusin hanke alkaa heti ja käsittää 72 vuokra-asuntoa.

Hankkeen toteuttaa Bonava ja rakennuttaa Taaleri Vuokrakoti Ky -rahastolle kaksi 36 asunnon kerrostalokohdetta. Kohteiden on määrä valmistua kevään ja kesän 2022 aikana.

Asunto Oy Kirkkonummen Hehku 1 ja Kirkkonummen Hehku 2 rakentuvat Vesitorninmäen alueelle Kirkkonummen keskustan kupeeseen.

Uusi Jokirinteen oppimiskeskus on vastikään valmistunut Hehkun kotikorttelin läheisyyteen. Kirkkonummen juna-asema on kävelymatkan päässä.

Ykistyinen Taaleri Vuokrakoti -rahasto rakentaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ympäri Suomea kasvukeskuksiin.

Vuokra-asuntoja tuottava SATO aloitti ensimmäisen kerrostalokohteen Vesitor­nin­mäelle viime vuoden lopulla. Kahteen taloihin tulee 79 vuokra-asuntoa.

Vesitorninmäelle valmistuu vuosien mittaan uusia asuntoja 800-900 asukkaalle.

Mäen alla on kunnallistekniikka valmis. Infran rakentaminen jatkuu myöhemmin ylempänä mäellä, jossa on vesitorni. Alueen kaava on ollut voimassa jo muutaman vuoden.

 

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

800-900 uutta asukasta? Uusi vesitorninmäen Jokirinteen oppimiskeskus on jo näillä nykyisilläkin keskustan asukasmäärillä täynnä. Niin että uutta päiväkotia suunnitelmiin.
Täyttä on
Setämies. Keskustassa on myynnissä uusia käyttämättömiä asuntoja Saloviuksentiellä. Vuokratontilla, ei autopaikkaa ja kalliita.
Laskutaitoinen realisti
Setämiehelle,nytkin on myymättömiä niin miksi rakentaa niitä lisää.Kaitpa nuo rakentajat tietävät milloin kannattaa rakentaa ja milloin ei.
hyvä hanke
Hyvä, hyvä. Seuraavaksi käsittelyyn vanhentuneet ja lopputarkastamattomat rakennusluvat. Uusintaluparahat kunnalle ja samalla saadaan ajantasaistettua kiinteistöverotusta kohdilleen. Sihteeri ajaa tietokoneella listat näistä luvista ennen ruokatuntia, kiitos atk-ajan!
Anonyymi
Miksi omistusasuntojen rakentamista ei saada vauhtiin?
Setämies
Onpa hienoja ja sauna- ja kylpyläosasto lienee tuolla kattotasanteella....
Uffe,rkm

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä