(6) kommenttia

Veikkolan keskustassa kuoli moottoripyöräilijä kolarissa mönkijän kanssa − onnettomuus lyhyellä umpikadulla

Onnettomuus sattui S-Marketin parkkipaikalle johtavan liittymän kohdalla. Kello 20.30 tapahtuman tutkinta oli vielä onnettomuuspaikalla meneillään.

Veikkolassa  on tapahtunut vakava moottoripyörän ja mönkijän välinen liikenneonnettomuus, jossa kuoli moottoripyörän kuljettaja.

Onnettomuus sattui Veikkolan keskustassa S-marketin ja Nesteen välisellä alueella hieman ennen kello 18. 

Onnettomuuspaikka on aivan keskellä Veikkolan keskustaa. (katso kartta alla)

Kyseessä on umpikatu, jota ei pääse ajamaan läpi.

Moottoripyöräilijä oli ajamassa umpikadun päässä sijaitsevalta Koskentorilta poispäin ja mönkijä oli kääntymässä S-Marketin pihaan, kun onnettomuus tapahtui. 

Mönkijän kuljettaja ei tiettävästi loukkaantunut vakavasti.

Onnettomuuspaikalla on ollut useita hälytysajoneuvoja ja myös lääkärihelikopteri.

Poliisi tutkii onnettomuutta, mutta ei ole vielä kertonut mitään yksityiskohtia tapahtumasta.


(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Veikkolassa (erityisesti alueen fb-ryhmässä) on ollut vuosien varrella monia keskusteluja mopoiluun liittyen ja valitettavan usein epäkohtia ja huolia esille tuoneet henkilöt on hiljennetty naureskelemalla, vähättelemällä ja tuomitsemalla. Tämä on tosiasia joka ei muuksi muutu ja jos joku tämän asian esille tuo "jälkiviisautena", niin sallittakoon se.

Totta kai nuoren tai kenen tahansa kuolema on aina tragedia, tapahtuu se sitten tapaturmaisesti tai luontaisesti. Valitettavan usein suomalaiseen tapaan kuuluu usein asiassa kuin asiassa se, että vasta sitten herätään todellisuuteen ja ryhdytään pohtimaan kehityskeinoja kun jotain todella ikävää tapahtuu.

Voimia läheisille ja tutuille tässä suuressa surun hetkessä.
Surun murtama
Nuorisoa pitäis valistaa enemmän mopolla ajamisen vaaroista ja miten niitä oikeati ajetaan, ennenku tällasta sattuu. Eikä jälki käteen ruveta urputtaa siitä sillon kun on jo joku menehtyny ja kavereilla itku herkässä. Surullinen tapahtuma. R.I.P
Entinen veikkolalainen nuori
Kyseessä oleva umpikatu on umpikatu vain kaupunkisuunnittelun näkökulmasta. Todellisuudessa tuosta ajaa jatkuvasti mopot, mopoautot, mönkijät ym. läpi.
Kyllästynyt
En tiedä miten paljon nuorison liikennekäyttäytymisellä on ollut vaikutusta tässä nimenomaisessa tapauksessa - lisätietoja odotellessa - mutta kyllähän itse aihe on paikallisesti puheenaiheena todella tulenarka. Nuorten holtitonta, riskilähtöistä ja asuinympäristön viihtyvyyttä kuormittavaa mopoilua arvostellessa saa varautua todella napakkaan vastapalautteeseen.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita
Ja siis voiko sillä pätkällä ajaa edes 40?
Surullista
Miten tällainen voi sattua jos ajaa 40km/h ?
En ymmärä en.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä