(8) kommenttia

Uusi Lidl nousee Kauklahteen

Lidlin uusi myymälä nousee Kauklahteen bensa-aseman vastapäätä vuoden kuluttua.

Saksalainen kauppaketju Lidl perustaa Kauklahteen uuden myymälän. Lidl rakentaa myymälälle uudisrakennuksen Kehä III:n ja Kauklahdenväylän lähettyville, johon nousee parhaillaan uusi pientaloalue. Lidilin lähimmät myymälät toimivat varsin lähellä Mikkelässä ja Espoonlahdessa. Myös Kirkkonummella on Lidl.

Lidl on saanut rakennusluvan myymälälle Kauklahteen Räävelintie 2:een. Uuden myymälän vastapäätä on Shellin polttoaineasema.

Lidl Suomen kehitysjohtaja Mathias Kivikoski kertoo, että uuden myymälän rakennustyöt aloitetaan mahdollisimman pian ja tämänhetkisen arvion mukaan Kauklahden myymälä avataan ensi vuoden lopulla.

Rakennuslupa käsittää myymälärakennuksen, maanalaisen paikoitushallin ja tontin osittainen aitaamisen tiilimuurilla.

Lidl kasvaa reippaasti

Lidl pyrkii edelleen kasvattamaan myymäläverkostoaan. Tällä hetkellä myymälöitä on 141. Espoossa myymälöitä on nyt seitsemän.

Lidl on pystynyt kasvamaan Suomessa huomattavasti vähittäiskaupan kasvua nopeammin. Lidl Suomi konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna toissa vuodesta 135 miljoonaa euroa eli 16,4 prosenttia. Liikevaihto on 960 miljoonaa euroa. Myös tulos kasvoi huomattavasti.

Lidlin ensimmäiset myymälät avattiin Suomessa yksitoista vuotta sitten. Helsingin seudulle ensimmäiset Lidilit tulivat myöhemmin.


(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Harmi että Alko tuli väärälle puolen junarataa, nyt joutuu ensin ajamaan Lähikauppaan ostoksille ja hakemaan paketit, sitten erikseen tankkaamaan auton ja hakemaan viinit ym. Alkosta. Onneksi taloudessamme autoja on kaksin kappalein ja "natsisivassa" emme edelleenkään käy, ulkom. maksukorttiamme ei siellä kelpuuteta. Sen sijaan Valintatalosta löydämme helposti kaikki perustarvikkeet jotka hypermarketista unohdettiin ja miesmyyjä saa aina hyvälle tuulelle, mutta tsemppiä myös LiDLille!
Fantsby
Valintatalo vetää välistä! Vuoden paras uutinen noin ruokakauppojen osalta.
Valtterista juostaan.
Aivan mahtava uutinen, lähikauppa tulossa parin minuutin päähän uudesta kodistamme. Hienoa päästä hakemaan uunituoreet croisantit aamukahvipöytään ja muut päivittäistavarat arkeen. Kiitos jo etukäteen :)
Kesällä Kauklahteen muuttava perhe :)
Juuri oikea paikka, kukaan tuskin kävelee 3km, on Valintatalolle edestakaisin ostoksille. Kaiken ei tarvitse olla " keskustassa"
lasilaakson puoli
Harmillisesti omaan kotiin nähden väärässä päässä Kauklahtea, mutta jospa sillä olisi silti joku vaikutus hintoihin.
kökkeli
just helmi! eipä tarvii enää tuhlata rahojaan ruokaan kauklahden riistovalintatalossa! tosi hyvä juttu!
sutkuli
Juuri tuolla kohtaa Espoota ei ole juuri kilpailua. Tervetuloa niin nopeasti kuin vain ehtivät.
lähin kauppa liian kaukana
Erittäin hyvä päätös päättäjiltä luvan antamiseen. Lisää kilpailua alueelle!
Kökkelissä 20 v.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä