(2) kommenttia

Uusi ikäryhmä rokotusten piiriin – lähes kaikki 60 vuotta täyttäneet voivat saada neljännen piikin

Kirkkonummella voivat kaikki 60 vuotta täyttäneet saada neljännen koronarokotteen. Poikkeuksena ovat ne, jotka ovat hiljakkoin sairastaneet koronan.

Neljännen annoksen voi ottaa, kun kolmannesta rokotteesta on kulunut kolme kuukautta.

Koronataudin sairastaneelle ja kolme rokoteannosta saaneelle ei anneta tällä hetkellä neljättä rokoteannosta, sillä ajankohtaisen tiedon mukaan sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta, Kirkkonummen terveyskeskus tiedottaa.

Viime kuussa avattiin Kirkkonummella ajanvaraus neljänsiin rokotuksiin yli 70-vuotaille ja aikuisten riskiryhmäläisille.

Nyt siis rokotusteen piiriin tulevat 60-69 -vuotiaat.

Koronarokotuksia annetaan toistaiseksi vain ajanvarauksella. Ajan koronarokotuksiin voi varata netistä tai soittamalla.

Aikoja pyritään avaamaan järjestelmään lisää ja ajanvarauksissa on paljon liikkuvuutta. Jos siis aikaa ei heti koronarokotteelle löydy, kannattaa järjestelmästä käydä katsomassa uudelleen myöhemmin.

Kaikki tarjolla olevat rokotusajat löytyvät koronarokostusaika.fi -sivustolta. Puhelinpalvelun kautta ei ole mahdollista saada ylimääräisiä aikoja.

> Uusi koronapiste avataan – ensi viikolla rokotteita jaetaan kolmessa paikassa (Viisykkönen 26.7.2022)

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Kävin rokotus pisteessä TK:ssa. Iäkäs nainen yritti saada varattua itselleen rokotusaikaa paikanpäällä. Rokottaja kehotti tekemään varauksen netin kautta! Ehdotin, että, eikö onnistuisi rokottaa nainen minun vuorolla. En piikkiä saanut itse, kun paljastin sairastaneeni taudin yli vuosi sitten. Eihän se käynyt...Olisko ihan mahdotonta, että esim. infopisteessä tylsistyvä kaveri hoitaisi ajanvarauksia niitä tarvitseville paikan päällä!
63 v.
Siis vieläkö näitä annetaan? Haluaako niitä edes kukaan?
Ai

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä