(36) kommenttia

Uudenmaan rajoitukset jatkuvat – uimahalleja ei avata erityisryhmille, nuorten ikärajaa nostettiin

Kirkkonummen uimahalli on suljettu näillä näkymin 23.1. Kunta voi ehkä avata hallin eirtyisryhmille 10.1. alkaen.

Uudenmaan nykyisiin koronarajoituksiin tulee kahden viikon jatko. Yleiset tilaisuudet ja kokoukset ovat kielletty tämän kuun loppuun saakka.

Nykyisten rajoitusten jatkamista ehdottI jo aiemmin Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä. Samaa esitti myös pääkaupunkiseudun vastaava asiantuntijaryhmä.

Julkiset tapahtumat ja yleiset kokoukset ovat sisätiloissa kielletty Uudellamaalla tammikuun loppuun saakka.

Tietyt asiakastilat ja julkiset rakennukset kuten uimahallit ovat suljettu puolestaan 24.1. asti.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki rajoituspäätökset perjantaina.

Koulutilojen sulkuun avi ei ottanut mitään kantaa.

Rajoitukset eivät koske vuonna 2003 tai tämän jälkeen syntyneiden ohjattua harrastustoimintaa.

Ikärajaa on nostettu niin, että uuden päätöksen mukaan kaikki viime vuonna 18 vuotta täyttäneet ja sitä nuoremmat voivat osallistua toimintaan muuten suljetuiksi määrätyissä tiloissa.

Uimahallit pysyvät myös kokonaan kiinni, sillä avi ei tehnyt päätöstä, jolla erityisryhmät voisivat käyttää uimahalleja. 

Ravintolarajoituksista päättää valtioneuvosto.

(36) kommenttia
Kommentit (36)

Kommentit (36)

Sivut

Alkoholiton, kyllä se on niin, että sinun pitää opetella kirjoittamaan!
Mikä on kapakka, niin kuin ensimmäisessä kirjoituksessa vaadit suljettavaksi? Sekö, missä tarjoillaan olutta/viiniä?
Toki varmaan saisit siellä vettäkin, tai vaikka kokkelpiimää. Ja tietysti sinulle alkoholittomana. Sehän on ”selvää”.
Jos ei asuntoalue miellytä, aina voi muuttaa.
Sirpa
Täyttä faktaa taas Rispa :)
Mikään ei suojaa 100% tätä vitsausta vastaan.. Mutta täysjärkiset ottavat rokotteet, käyttävät maskia ja yleensäkin huolehtivat käsihygieniasta. Kannattaa rajata kontaktit minimiin:)
Näillä mennään..
Iltasanomissa:
Kodit ovat yleisin tartuntalähde, mutta sosiaaliset kontaktit toisena. Työpaikoilla tartuntoja oli 13 prosenttia helmikuussa, ravintoloissa kuusi prosenttia.
Jykä
Kaikille rokotetuille tiedoksenne!!! Ettekö ole tietoisia siitä, että rokotukset eivät suojaa tartunnoilta oletko ottanut kaksi vai 3 rokotetta. Niiden tehokkuus antaa ainoastaan suojan vain vaikeaan sairustumiseesi, mikäli olet saanut tartunnan rokotuksista huolimatta. Eli edelleen täytyy välttää rokotuksistasi huolimatta tartuntapaikkoja. Ihmettevä, onko pakko hakea tahallaan tartuntaa rokotettuna kuvitellen ettei sinuun tartu kun olet saanut rokotukset. Uskomatonta luulotautia sekin ja kukaan päättäjistä ei ole luvannut, että rokotettuihin ei enää tauti tarttuisi.
Rispa
Mitenkäs jäähalli?
Ylämummo
Sirpa kuntoilija.. Opettele ensin lukemaan ja kommentoi sitten vasta!!! Kukaan ei ole väittänyt ruokapaikkoja kapakoiksi, eikä niistä ole puhekaan!!! Kaikki tietänevät kyseisen paikan, jonka kantapeikot käyttäytyvät kuvailemallani oksettavalla tavalla.. Yleensäkään alkoholilla elävää paikkaa ei Suomen juomakulttuurilla kannata tukea, veronmaksajat joutuvat näiden ongelmaisten kulut maksamaan:(
Alkoholiton
Vai pitää tämä ”Alkoholiton” kaikkia ravintoloita kapakoina, juottoloina, räkälöinä jne.
Siinä tapauksessa esim Bistro O’Mat kuuluu hänen mielestä tähän kategoriaan.
Tuntuu et ei muuta rutkuttajat keksi kuin ”kaikki juottolat” kiinni.
Kyllä se tarttuu muuallakin, jos on tarttuakseen, mm kuntosaleilla.
Sirpa kuntoilija
Kuntosalien sulku on aivan perusteltu, sillä niissä hikoillaan, yskitään ja tuotetaan muutoinkin kaikenlaisia eritteitä. Kuntosalit ovat likaisia paikkoja ilman koronaakin...
Yäk...
Sinulle: "Fakta".

Koronaa en ole kieltänyt, rajoituksista kirjoitin. Agenda 2030 on salaliitto? ei ole. Jopa Kirkkonummella on omat tavoitteet jos vähän viitsit lukea.
Hakukone, sieltä löydät.
Minä sain tartunnan kuntosalilta, vaikka olen kaksi kertaa rokotettu!
Mie
Luepas Anonyymi viranomaisten suosituksia tänään.. Täyssulku kapakoihin.. Vai ei tauti muka leviä sieltä!!! Ei tietysti kanta-asiakas halua juottolaansa kiinni.. Toivottavasti sulkevat kaikki!!!
Alkoholiton, jess:))
Höpö, höpö.. Päihdeongelmaiset eivät testeissä juokse, saati osta koti testejä eli turha puolustaa niitä!!! Erittäin likaista porukkaa.. Ei käytä maskeja, syljeksii ja kierrättää tupakkaa suusta suuhun, oksentelee ja kuseksii jopa tupakkaroskiksinsa.. Yäk!!!
Pysykää kaukana..
Sivustaseuraaja, tiesitkö, että ravintoloista saatu tartunnat ovat 4 prosenttia kaikista, siis kaikista!
Siispä: tutki, ennen kuin kommentoit.
Anonyymi
Yhteiskunta auki kertaheitolla niin päästään tästä taudista eroon kaikesta
nopein.
Pikkasen kirpaisee, mutta sitten se on
ohi.
Joss jatketaan tällaisella hidastuksella
niin viruksella on aika muterata kertansa
jälkeen eikä siitä päästään koskaan
eroon.
tutkiva tietäjä Tutkvainen.
Sinulle Ongelma: Kestävä kehitys 2030.
Tuo mistä lauseen revit on valeuutissivu, koronankieltäjät.. älä spämmää täällä roskaasi.
Fakta
Kuka kunnassa/aluella valvoo yksityisten toimijoiden tiloja? Kirkkonummella ainakin yksi iso toimija joka vähät välittää sulusta.
Ryhtiä!
Dani.. Menepä seuramaan kapakan ulkopuolelle porukan käytöstä ympäri kännissä.. Oksennetaan, tupakoidaan ja kaivetaan röökejä roskista, virtsataan läheisiin portinpieliin yms hygienistä!!! Kaupassa haaluillaan kaljaa ilman maskia likaisin käsin..
Faktaa!!
Kaikki rajoitukset pois, tätä mieltä olen.
Anonyymi
@Sivustaseuraaja, onko tuo väitteesi tutkimuksiin perustuvaa faktaa? Jos näin niin laittaisitko näkyviin lähteesi.
Dani
Ihmettelen näitä meidän " julkimoita ja artisteja".Ensin vingutaan töiden loppumista ja rahapulaa,ollaan huolissaan ilmastosta.Nyt kuvia lähetetään ja pyöritään ympäri maailmaa,kuinka ihanaa on siellä ja täällä.Täysin vastuutonta touhua.
Ei ymmärrä.
Kaikki rajoitukset pois ja passit roskiin! Riittää jo tämä pelleily. Noudattamalla rajoituksia saat ainoastaan lisää rajoituksia.
Ongelma: Kestävä kehitys 2030
Suhteessa kuntosalilta tulleita tartuntoja tosi vähän.. Kapakan juopot tuskin käyvät edes testeissä, saati rokotuksissa.. Hygieniataso on nolla!!!
Sivustaseuraaja
Nuhanenä.. Sinäkö pyörität yhteiskuntaa, jos iso osa sairastaa ehdottamallasi tyylillä.. Tuskin!!! Mitä enemmän tartuntoja sitä enemmän kuolemiakin.. Näin se vaan menee..
Ihme mielipiteitä..
Miksi keskusta alueella lukuisut nk. baarit joissa anniskeluoikeudet saavat olla auki, mutta kuntosalit suljettu??
Nissanisti
Baarit kiinni, koulut kiinni! Myös 1-3luokkalaiset! Pakkorokotukset käyntiin.
Jp
Kuulkaas nyt ”kukkahattutädit”: meikäläinen kahden rokotuksen saaneena sain tartunnan nimenomaan KUNTOSALILLA!
Baareissa en käy, mutta kun tuo omikro taitaa mennä ”piikkien ohi”.
Eihän korona tartu kuntosaleilla, eihän?
Minä olen absolutisti ja kannatan ehdottomasti kannanottoasi:)
Kuppilat kumoon..
Selkäkivut vaivaavat kävelyreissuilla. Uidessa ja vesijuoksussa kivut eivät tunnu.
3. rokotteen saaneille pitäisi avata uimahallin ovet passilla. Tv:ssä esiintynyt avin johtaja on nuori nainen, joka ei varmaankaan ymmärrä liikuntarajoitteisten mummojen tuskaa. En ole lukenut, että kukaan olisi saanut tartuntaa uimahallista. Kloori tappaa virukset ja bakteerit.
3. Rokotus
Jokainen sulku tai lock down pitkittää epidemiaa noin 6 kk. Koska tämä uusi variantti vaikuttaa olevan suurimmalle osalle hyvin lievä, flunssan kaltainen, pitäisi viruksen nyt vain antaa käydä väestö läpi täydellä voimallaan. Se olisi noin kuukauden rutistus ja siinä voisi tietysti työvoima loppua joltain aloilta hetkeksi lyhyiden sairaslomien vuoksi, mutta sen jälkeen virus olisi voimansa näyttänyt, hiipuisi tavalliseksi kausi-infulenssaksi ja päästäisiin normaaliin. Mutta tämähän ei tietenkään kelpaa, koska ihmiset on peloteltu paniikkiin. Ja minun puolestani uimahalleja ym voidaan pitää auki vain passillisille, mutta luulisi jokaisen viimeistään nyt tajuavan, että neljäs aalto ei piittaa passista eikä rokotuksista vaan käy suurimman osan väestöä läpi. Eli passit luovat lähinnä näennäisturvallisuutta.
Nuhanenä
uimahallit ja kuntosalit auki passilla, niin muut ei pääse sisälle. Ruokabaarit samoilla edellytyksillä auki, kaikki missä alkoholia tarjolla kiinni. Liikunta auttaa pysymään kunnossa, alkoholi ei.
en ole absolutisti

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä