(31) kommenttia

Tunnettu pizzeria lopetti vuosien yrittämisen jälkeen − "Kirkkonummelta ei kerta kaikkiaan löytynyt tarpeeksi asiakkaita"

Pizzeria Dennis lopetti toimintansa Kirkkonummella.

Tunnettu pizzayritys on pistänyt Kirkkonummella ovensa kiinni. Vuosia Ostarilla toiminut ravintola Dennis katsoi, ettei kannattavalle yritystoiminnalle ole edellytyksiä.

− Kyllä me kaikkemme Kirkkonummella yritimme ja vielä viime talvena etsimme keinoja jatkaa toimintaa. Kirkkonummella ja varsinkin Ostarilla ei kerta kaikkiaan riittänyt tarpeeksi asiakkaita, yhtiön aluepäällikkö Miika Reunama kertoo.

Reunaman mukaan toimipaikka oli liian hiljainen varsinkin sen jälkeen, kun ostoskeskuksesta on lähtenyt toimijoita pois.

Reunaman mukaan yhtiöllä ei ole mitään suunnitelmia jatkaa Kirkkonummella. Ravintolan kolme työntekijää siirtyvät yhtiön Helsingin ravintoloihin. Reunama kiittää kirkkonummelaisia asiakkaita.

Dennis Pizzeria on legendaarisen turkulaisen ravintoloitsijan Dennis Rafkinin perustama pizzaketju, joka laajeni usean ravintolan ketjuksi viime vuosikymmenellä.

Dennis Kirkkonummi avattiin tasan kuusi vuotta sitten.

Rafkin myi ravintolansa pois kymmenen vuotta sitten. Tällä hetkellä Dennis Pizzerioita on vain kolme, kaksi Helsingissä ja yksi Turussa Linnankadulla, jonne Rafkin perusti ensimmäisen Dennis pizzerian vuonna 1974.

Dennis-yhtiöt omistaa nykyisin Experiri Oy. Samalla yhtiöllä on myös vähittäiskaupoille pizzoja valmistava Dennis Food Factory Oy.

Kirkkonummen Ostarilta toimii tällä hetkellä kolme vaatekauppaa ja liikuntakeskus. Myymälöistä suurin on H&M. Postilla on myös tiloja kauppakeskuksessa. Yläkerran omistaa Kirkkonummen kunta.

Viimeksi kiinteistöstä muutti pois Nordea viime vuoden lopulla. Pankin entiset tilat vuokraa syksyyn mennessä Kirkkonummen kunta viereisen Kirkkoharjun koulun väistötiloiksi.

(31) kommenttia

Kommentit (31)

Sivut

Samaa mieltä, että hyvä kun lopetti. Pitsat olivat raakoja aina kun kävimme, viini oli loppu ja palvelu keskinkertaista. Eikä ihme, ettei Rosso menestyny. Listat muuttuivat niin surkeiksi, ettei sinne enää viitsinyt mennä.
Anonyymi
Ei taida oikein minkäänlainen yritystoiminta kannattaa Kirkkonummella, koska asukkaat käyvät ostoksilla mieluummin Espoossa, Helsingissä tai Lohjalla. Sitten ihmetellään, miksi keskusta on kuollut ja asuntojenkin arvot laskevat...
Mika
Pitsa ei todellakaan ole ”kevyttä toimistoduunia tekevän ihmisen varsin mainio eväs”.
Pitsaa ei pitäisi säännöllisesti syödä raskasta työtä, eikä edes hyvän aineenvaihdunnan omaava, ne ovat rasvaa ja muuta turhaa ravintoa täynnä.
Kokovartalopeilin ja tolkun omistava
Juurikin näin, tervetullut olisi oikea pitseria josta saisi myös maistuvia kebabannoksia:)
Staffan
Onneksi lähti, huonoa palvelua ja huonoa ruokaa. Toivottavasti tilalle saadaan joku oikea ravintola.
Ei jää ikävä

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx