(31) kommenttia

Tunnettu pizzeria lopetti vuosien yrittämisen jälkeen − "Kirkkonummelta ei kerta kaikkiaan löytynyt tarpeeksi asiakkaita"

Pizzeria Dennis lopetti toimintansa Kirkkonummella.

Tunnettu pizzayritys on pistänyt Kirkkonummella ovensa kiinni. Vuosia Ostarilla toiminut ravintola Dennis katsoi, ettei kannattavalle yritystoiminnalle ole edellytyksiä.

− Kyllä me kaikkemme Kirkkonummella yritimme ja vielä viime talvena etsimme keinoja jatkaa toimintaa. Kirkkonummella ja varsinkin Ostarilla ei kerta kaikkiaan riittänyt tarpeeksi asiakkaita, yhtiön aluepäällikkö Miika Reunama kertoo.

Reunaman mukaan toimipaikka oli liian hiljainen varsinkin sen jälkeen, kun ostoskeskuksesta on lähtenyt toimijoita pois.

Reunaman mukaan yhtiöllä ei ole mitään suunnitelmia jatkaa Kirkkonummella. Ravintolan kolme työntekijää siirtyvät yhtiön Helsingin ravintoloihin. Reunama kiittää kirkkonummelaisia asiakkaita.

Dennis Pizzeria on legendaarisen turkulaisen ravintoloitsijan Dennis Rafkinin perustama pizzaketju, joka laajeni usean ravintolan ketjuksi viime vuosikymmenellä.

Dennis Kirkkonummi avattiin tasan kuusi vuotta sitten.

Rafkin myi ravintolansa pois kymmenen vuotta sitten. Tällä hetkellä Dennis Pizzerioita on vain kolme, kaksi Helsingissä ja yksi Turussa Linnankadulla, jonne Rafkin perusti ensimmäisen Dennis pizzerian vuonna 1974.

Dennis-yhtiöt omistaa nykyisin Experiri Oy. Samalla yhtiöllä on myös vähittäiskaupoille pizzoja valmistava Dennis Food Factory Oy.

Kirkkonummen Ostarilta toimii tällä hetkellä kolme vaatekauppaa ja liikuntakeskus. Myymälöistä suurin on H&M. Postilla on myös tiloja kauppakeskuksessa. Yläkerran omistaa Kirkkonummen kunta.

Viimeksi kiinteistöstä muutti pois Nordea viime vuoden lopulla. Pankin entiset tilat vuokraa syksyyn mennessä Kirkkonummen kunta viereisen Kirkkoharjun koulun väistötiloiksi.

(31) kommenttia
Kommentit (31)

Kommentit (31)

Sivut

Samaa mieltä, että hyvä kun lopetti. Pitsat olivat raakoja aina kun kävimme, viini oli loppu ja palvelu keskinkertaista. Eikä ihme, ettei Rosso menestyny. Listat muuttuivat niin surkeiksi, ettei sinne enää viitsinyt mennä.
Anonyymi
Ei taida oikein minkäänlainen yritystoiminta kannattaa Kirkkonummella, koska asukkaat käyvät ostoksilla mieluummin Espoossa, Helsingissä tai Lohjalla. Sitten ihmetellään, miksi keskusta on kuollut ja asuntojenkin arvot laskevat...
Mika
Pitsa ei todellakaan ole ”kevyttä toimistoduunia tekevän ihmisen varsin mainio eväs”.
Pitsaa ei pitäisi säännöllisesti syödä raskasta työtä, eikä edes hyvän aineenvaihdunnan omaava, ne ovat rasvaa ja muuta turhaa ravintoa täynnä.
Kokovartalopeilin ja tolkun omistava
Juurikin näin, tervetullut olisi oikea pitseria josta saisi myös maistuvia kebabannoksia:)
Staffan
Onneksi lähti, huonoa palvelua ja huonoa ruokaa. Toivottavasti tilalle saadaan joku oikea ravintola.
Ei jää ikävä
Valitettavasti hinta/laatusuhde oli huono. Pizzat missä piti olla simpukoita. Ei ollut yhtään vaikka olisi suurennuslasilla katsonut. Puolikas katkarapu löydettiin. Kinkkua kyllä löytyi. Syömättä jäi. Kysymyksessä oli noutopizzat. Nk. kaksi kertaa käynyt.
Anonyymi
Tuntuu jokseenkin oudolta, ettei asiakkaita riittänyt kun iso kunnantalo väkineen vieressä? Vai mitä ja missä tämä väki mahtaa syödä, sillä pitsa olisi kevyttä toimistoduunia tekevälle varsin mainiota evästä....
Trixi
Pizzat oli monen mielestä hyviä, itse pidän enempi "normi" pizzoista, kuten varmaan moni muukin. Hinta/laatusuhde ei kohdannut. Vaikka sijainti onkin keskeisellä paikalla ei muu ympäristy auttanut. Lisäksi mm tämän kiinteistön vuokraisännän vuokrat ovat aivan poskettomat, en usko että vaateliikkeet tuolla pitkään ovat. Kunnon keskusta vaadittaisiin, jossa on kaikille jotakin, muutoin haemme kaiken Espoosta. Apuja keskustan kehitykselle kaivataan kaavoituksesta myös.
KH
Omituista itkemistä tuosta pysäköinnistä. Jos unohtaa liikennemerkeistä huolimatta pysäköintikiekon niin kyllähän se on ihan oma vika. Jos teille tulee sakot stop merkin noudattamatta jättämisestä tai ajatte yksisuuntaista väärään suuntaan niin narisetteko siitäkin poliisille, että "ihan rahastusta tämmöset merkit". Kiekon kun laittaa niin pysäköinti on vieläpä ilmaista.
Tuo Dennis oli ihan ok paikka ruuan tason suhteen, ei vaan tuo italofood putoa oikein enää.
Apukuski
Dennis oli pettymys
- kallis ruoka
- huono maistuvuus
- veloittivat tilini kahteen kertaan vaikka annoksia oli vain yksi (rahaa ei palautettu)
Jouti mennä.

Kävin aikanaa Turun Denniksessä ja laatu oli aivan eri tasoa. Kirkkonummen laatu oli heikko.
Kuivakkaa pizzaa
Kuvastaa hyvin Kirkkonummen keskustan pirstaleisuudesta aiheutuvaa ongelmaa, parhaat edellytykset ravintolalle menestyä on tiiviisti rakennetussa keskustassa. Toki pizzerioita on monia, joten kilpailuakin on.
Seppo
Muistakaa että Rosso on Prisman pikkuveli elikkä se on aina numero 1 Kirkkonummella. Rossoa ei saa haukkua sehän kuuluu Prismaan. Ja sieltä saa niitä boonuksia. Vaikka tuotteet maksaisikin enemmän mutta boonukset saat silti.
Aivopesty porukka.
Ja näin taas kerran :) :) Kirkkonummi osaa tämän yrittäjän tukemisen niin hyvin että oikein naurattaa :)

Rosso on paikka missä ei ole edes ruuaksi sanottavaa syötävää! Annokset on kuvottavia, pizzan päälle laitettavat ananaksen lihapullan kokoisia ja risotto valmiiksi pureskellun näköistä. Terassilla on kesäisin humalaisia keski ikäisiä häirikköjä. Paikka missä ei todellakaan voi käydä syömässä.

Denniksessä oli tuoretta ja hyvää ruokaa ja hinta laatu suhde kohdallaan. Kunta ei antanut heidän edes laittaa terassia vaikka sellaiselle oli ihan hyvin tilaa!

Mahtaa Rossossa olla kunnanporukan kavereita kun sitä niin ylistävät :)
Onneksi pääsee Helsinkiin/Espooseen syömään Dennikseen
Paikassa mättää pysäköinti. Jos unohtaa kiekon, on aivan varmasti sakkolappu odottamassa. Ei viitsi ottaa riskiä...
Lopettakaa kyttääminen
Denniksessä OLI hyvää RUOKAA, mutta taso jotenkin alkoi laskea laskemistaan.
Olen ruokaillut Denniksessä tässävuosien varrella ,mutta viime aikoina hinta / laatusuhde oli HEIKKO.
Mitä Rossoon tulee, niin siellä on a la karte annokset ok, mutta lounas annokset ; niiden taso on laskenut. EI Lounaalla sovi, että pihvejä lämmitetään mikrossa.
Olen valmis maksamaan ruoasta kohtuu hinnan, kunhan se on hyvää / maittavaa.
Maukas ruoka
Kirkkonummen perinneruoka Pizza tai kebab ei enää houkuttele. Eihän Denniksessä käyneet muut kuin lounas asiakkaat kun ei tainnut muulloin olla aukikaan.
Mitäs seuraavaks?
Suurin virhe on Hennes & Mauritzin sulkema takaovi kävelytielle päin. Nyt ei pysäköintihallista tai kävelytieltä pääse kauppakeskukseen kiertämättä rakennusta. Miksi ei muut kaupat ole tähän reagoineet? Ainakin jää heräteosotket tekemättä kun ei ole läpikulkua.
shop-a-holic
Ei kyllä tuu mieleen muita ostareita, joissa olis kunnan/kaupungin tilat ja koulua... Eihän se ulkonäöllisestikään houkuttele, miltään puolelta. Denniksessä oli kyllä mukavaa palvelua ja useimmiten tosi hyvää ruokaa, mutta ei siellä usein tullut käytyä.

Ei rakennuksessa ole oikein ollut kunnolla vilskettä sen jälkeen kun Senaattori lopetti. #jonneteimuista
Christian
Juu rossossa tulee syötyä on hyvä ruoka ja palvelu. Valitettavasti pizzapaikkoja on pilvin pimein ja jokainen joskus kyllästyy näihinkin ruokiin nyt haluaa jotain vähän muuta ja etenkin suomalainen ruoka on alkanut maittamaan.
Ok
No ei haittaa, sorry vaan. Paikka ei houkuttanut eikä liioin hinnat sen minyhden kerran kun kävin niin kaikki 5 oli tyytymättömiä. Ei vaan ollu meidän makuun ☹️
Minä
Tuleeko Denniksen tiloihin nyt päiväkoti? Ja sitten kun vaateliikkeetkin ovat lähteneet niin sinne voidaan sijoittaa myös se uusi hyvinvointikeskus?
lehti
Aivan sama, Rossossa tulee syltyä pitsat jatkossakin. Eikä varmasti ole lähdössä mihinkään.
Rosso on ykkönen
No voi harmi! Missä nyt sitten Kirkkoharjun oppilaat syövät ensi syksynä kun koulu siirtyy sinne ostariin?
Se että Pizzeeria lopetti ei ollut uutinen sen jälkeen kun Nordea lähti siitä. Siihenasti oli kummiskin joku käymässä ostarissa.
Kirkkonummella kun ajatus keskustasta on se että kirjasto on vanhalla torilla, Lidli on Munkinmäessä, Prisma motarin penkalla, Cittari pellolla ja vaatekaupat toimistotalossa.
Ja Alko on toispuolella rata ja Posti myös mutta eri puolella. Sekö on keskusta Kirkkonummella?
Voi hyvä sylvi taas kerran.
Pizzat oli erinomaisia ja palvelu myös, todella harmi :(
Jari
Ostarin rakennus ei houkuta asiakkaita (ainakaan minua) kun se on tommonen uimahallin näköinen, ja monta "aitaa" ympärillä. Kirkkonummelle muutettuani muutama vuosi sitten, minulla meni kuukausia tajuta, että siinä on joku kauppapaikka.
Satu
Monet Kirkkonummelaiset ovat saaneet elämänsä ensimmäiset sakot Ostarin pihassa aggressiivisen valvonnan/pylvään takana kyttäilyn johdosta. Tulee turhan kalliit pizzat tai vaatteet, jos hetkeksikin (15min) unohtaa laittaa parkkikiekkoa. Tämä seikka suututtaa monia jotka sitten käyvät muualla tämän epäystävällisyyden takia.
Kiinteistön omistajan tulisi pohtia mistä ja miten nopeasti rahansa haluavat.
Kaikella on puolensa
Aikaisemmin pizzat oli ns. premium luokkaa mutta viime kerralla tuli aivan peruslätty eteen (ja hinta edelleen premiumia) jota vielä keskenään ihmettelimme syöjien kanssa, tiedä sitten riippuuko kokista tai mistä mutta silloin tuli "ei uudestaan tänne"-tunne..
Denniksestä pitkään asioinut
No ei noilla hinnoilla voi asiakkaita riittää. Laatu ei ollut kovin kummoinen hintaan suhteutettuna. Muutama kampanjakaan ei olisi haitannut. Paikka oli myös melko kehno.
Maltillisuutta hintoihin
Muualla ei tarvitse pelätä että napsahtaa 40€ lisämaksua pysäköinnistä niin kun täällä on joskus tapahtunut. 40€ "lisämaksua" tyhjällä parkkipaikalla siitä syystä että parkkikiekko unohtui. Ihmiset äänestävät jaloilla (pyörillä?).
60€ pitzza
Hyvää ruokaa ja erinomainen palvelu, kurja homma mutta itsekkin tiedän "yrittäjänä" että Kirkkonummen asukkaista suurin osa lähtee isoon omenaan ostoksille ja aterioimaan. Itse käytän kylän Ostaria ennen kuin lähden merta pidemmälle kalaan, toivottavasti myös muutkin.
Ostari on hyvä kunhan enemmän liikkeitä saataisiin.

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx