(0) kommenttia

Terveyskeskukselle mainesanoja

Kirkkonummen terveyskeskuksen sairaanhoitaja Virpi Uusitalo, lääkäri Anna-Kaija Hannula ja lääkäri Johanna Rauste on palkittu vuoden perusterveydenhuollon kehittäjinä. Palkitut ovat tehneet sitoutunutta työtä oman terveyskeskuksensa kehittämisessä.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että kolmikolla on näkemystä ja kokemusta terveyskeskustyöstä sekä halua ja taitoa kehittää sitä. Lääkäreiden ja hoitajien yhteinen kehittämistyö on lisännyt moniammatillista osaamista potilaiden hyväksi.

Kolmikko on järjestänyt yhteensä 27 kehittämistä edistävää pajaa Kirkkonummen terveyskeskuksessa vuosina 2008–2013. Terveyskeskus ja sen kehittäjät ovat olleet mukana levittämässä hyviä käytäntöjä muihinkin terveyskeskuksiin ja jakaneet osaamistaan yhteispajassa.

Saavutus palkittiin Perusterveydenhuollon kehittäjien valtakunnallisessa tapaamisessa 20.11.2013 Messukeskuksessa Helsingissä. Palkinto jaettiin nyt seitsemättä kertaa.

Lisää palkittuja

Myös muita tunnustuksia on tullut Kirkkonummen terveyskeskuksen henkilökunnalle. Kirkkonummen "Farmaseuttinen lääkitysarviointi kotihoidon potilailla" -posteri valittiin vuoden parhaaksi julisteeksi toiminnan kehittäminen -sarjassa Farmasian päivillä Messukeskuksessa marraskuun puolivälissä.

Posterin oli tehnyt moniammatillinen lääkäri-sairaanhoitaja-farmasisti-tiimi Kirsi Kvarnström, Elina Taskula, Nina Kalliomaa, Gun-Lis Wollsten, Irina Veilamo, Maria Blomqvist ja Marjut Hovinen.

Toinekin posteri palkittiin

Suun terveydenhuolto osallistuu Hyvä vastaanotto -hankkeeseen. Hankkeeseen osallistujat esittelivät tuloksiaan postereissa Hyvä vastaanotto –seminaarissa 6.11.

Kirkkonummen posteri oli paras ja sai kunniakirjan. Hankkeeseen osallistuu moniammatillinen hammaslääkäri-suuhygienisti-hammashoitaja-tiimi Arja Liinavuori, Nina Iholin, Anna Aintila, Marika Åkerlund, Päivi Häkkilä, Johanna Peltonen ja Tuija Johansén-Oksanen.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä