(1) kommentti

Takuu toimi - opiskelupaikka löytyi kaikille

Kirkkonummella ja Espoossa on saatu järjestettyä kaikille tänä vuonna peruskoulun päättäneille opiskelupaikka. Viimeisellä hakukierroksella olivat mukana ne nuoret, jotka jäivät yhteishausta rannalle. Opiskelupaikkoja järjestettiin muun muassa kymppiluokille.

Yhteishaun ulkopuoliseen koulutukseen haki Espoossa ja Kirkkonummella tänä vuonna yhteensä 316 nuorta, joista 205 tuli valituksi. Runsaat 100 hakijoista oli saanut jo opiskelupaikan tai he eivät kuuluneet koulutustakuun piiriin. Kirkkonummi ja Espoo hoitavat opiskelutakuun yhdessä.

Opiskelupaikan vahvistamisessa ei saa aikailla, sillä se on tehtävä jo huomenna 9.8. siihen kouluun, johon hakija on valittu. Kaikkiin valittuihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Yhteishaun ulkopuolista koulutusta ovat Espoon ja Kirkkonummen ylläpitämät perusopetuksen lisäopetusluokat eli kymppiluokat sekä Omnian ylläpitämät viisi koulutusohjelmaa kuten ammattistartti. Kirkkonummen kymmpiluokka toimii Nissnikun koulussa Masalassa.

Kirkkonummelle valitut

Espooseen valitut

Omniaan valitut

 

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Eikö takuun pitänyt koskea kaikkia alle 25 vuotiaita? Onko se siis toiminut, jos ulkopuolella on edellisen artikkelin mukaan 169 ja entä ne, jotka eivät ole missään kirjoissa?
Kuntalainen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx