(3) kommenttia

Suuri kurssikeskus ja hotelli huutokaupattiin − yksityishenkilö osti kiinteistön 100.000 eurolla

Entinen kurssikeskus Evistkogissa siirtyi pakkohuutokaupassa yksityishenkilölle.

Ulosottoviraston haltuun joutunut vanha kurssikeskus ja hotelli Evitskogissa on viimein saatu myytyä. Pakkohuutokaupassa hinta asettui 100 000 euroon.

Julkinen huutokauppa pidettiin tiistaina Helsingin ulosottovirastossa. Huutajia oli tilaisuudessa kaksi.

Koko kiinteistö on aiemmin ulosmitattu maksamattomien velkojen takia. Ulosottovirastossa on myyntiprosessi jatkunut koko talven. Sitä ennen omistajayhtiö yritti myydä pitkään massiivista kiinteistöä.

> Iso kohde huutokaupataan − Kiinteistöllä on monivaiheinen historia: vastaanottokeskus, opisto, koulu ja hostelli (Viisykkönen 11.5.)

Tiistain huutokaupassa korkeimman tarjouksen teki yksityishenkilö.

Viisykkösen tavoittama ostaja halusi vielä sulatella kauppaa hetken ja kertoa lähiaikoina millaisia suunnitelmia hänellä on kiinteistön suhteen. Ostaja on jo pidemmän aikaa harkinnut kyseisen kiinteistön ostamista.

Ulosottovirasto ei julkista ostajaa ennen kuin siinä vaiheessa, kun päätös on lainvoimainen ja tiedot ilmoitetaan kiinteistörekisteriin.

Kihlakunnanvouti Anu Vahtola Helsingin ulosottovirastosta vahvistaa, että kiinteistö on myyty huutokaupassa ja kauppasummasta on maksettu viidesosa käsirahana.

Vahtolan mukaan huutokaupassa ulosottovirasto voi olla hyväksymättä tehdyt tarjoukset, mutta tässä tapauksessa päädyttiin siihen, että uutta huutokauppa ei kannata järjestää eikä myyntiprosessia jatkaa.

Huutokaupassa olleeseen kohteeseen kuuluu noin 16 hehtaaria maata sekä isot rakennukset, joissa on 150 hotellihuonetta ja muun muassa liikunta -ja uimahalli.

(3) kommenttia

Kommentit (3)

16 hehtaaria maata, 100 000 euroa... wow.
isä Veikkolasta
Varsin edullinen ostos...:D
Staf-Fan
ilmaiseksi meni
olisi kannattanut lunastaa kunnalle
c

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx