(0) kommenttia

Siuntio vaihtaa lääkärifirmaa

Siuntio vaihtaa terveyskeskusta hoitavaa yritystä. Ensi vuoden maaliskuusta lähtien Siuntion terveyskeskuksen vastaanotto-ja muut palvelut hoitaa Coronaria Oy. Tämän vuoden alusta Siuntion terveyskeskustapalvelut on ostettu Doctagon Oy:ltä, joka hävisi nyt käydyn tarjouskilpailun. Vuositasolla Siuntion terveyskeskuspalveluiden sopimus on miljoona euroa.

Varsinaisen terveyskeskuksen lääkärin- ja sairaanhoitajavastaanottotyön lisäksi Coronarian sopimus käsittää myös neuvolan, kouluterveydenhuollon ja vanhustenpalvelun sekä mielenterveys- ja päihdehuollon lääkärinpalvelut. Sopimus on voimassa kolme vuotta ja lisäksi yhden optiovuoden.

Siuntion terveyskeskuspalveluita tavoitteli kuusi yhtiötä, joista viisi täytti kunnanhallituksen mielestä  tarjouspyynnön sopimusehdot. Tarjouskilvassa olivat mukana Coronarian lisäksi Attendo Oy, Mediverkko Terveyspalvelut Oy, Suomen Terveystalo Oy ja Doctagon Oy. Siuntion kunnanhallitus päätti terveyskeskuksen ostopalveluista eilen.

Coronaria Hoitoketju Oy on kotimainen yritys, joka työllistää noin 700 henkilöä eri sosiaali- ja terveysaloilla. Yritys on perustettu vuonna 1988 Oulussa. Lääkärivuokraustoiminnan yhtiö aloitti vuonna 2001.

Siuntio päätyi ostamaan kokonaan terveyskeskuspalvelut yksityiseltä yritykseltä viime vuonna, kun yhteistyö terveyskeskuksen pyörittämisessä Lohjan kanssa päättyi. Naapurikunta Inkoo päätyi samassa tilanteessa rakentamaan terveyskeskuspalvelut itse.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä