(18) kommenttia

Pysäköintiä rajoitetaan kymmenillä merkeillä − kahdesta taajamasta puuttuu yhtenäinen käytäntö

Veikkolaan tulee kymmeniä uusia pysäköintikieltomerkkejä.

Pysäköinti on kielletty hyvin laajasti Kirkkonummen kunnan omistamilla kaduilla. Viimeisiä "aukkoja" paikataan noin 70 uudella kieltomerkillä.

Kunnan yhtenäinen käytäntö kadullapysäköintiin on puuttunut eritoten Veikkolasta, mutta Kantvikissakin pystytetään uusia merkkejä ja joitakin myös poistetaan.

Kantvikin läpikulkeva Sokeritehtaantie saa pysäköintikieltomerkit ja pari muuta katua.

Veikkolassa uusia kieltomerkkejä pystytetään enemmänkin, noin 65 kappaletta.

Käytäntö on, että rivitalo- ja kerrostaloalueilla pysäköinti täytyy tapahtua tontilla, ei kadunlaidalla. Tosin Veikkolassa ei ole vielä kerrostaloja.

Uusista pysäköintimerkeistä on kunnan viranhaltijapäätös.

Lisätty (19.10.): Kirkkonummen kuntatekniikan lautakunta palautti asian Matti Kaurilan (kok.) esityksestä uuteen valmisteluun. Pysäköintikiellot pitää lautakunnan mielestä perustella katu kadulta.

Kirkkonummen kunnalla ei ole pysäköinninvalvontaa. Siitä on moneen kertaa kyllä puhuttu.

Vain poliisi voi kirjoittaa pysäköintivirhemaksuja ja joillakin yksityisillä kiinteistöillä on sopimuksia parkkivalvontafirmojen kanssa.

> Uusia pysäköintimerkkejä on pystytetty – koko päiväksi ei autoa saa jättää, kunnan parkkipirkkoja kaavaillaan jossakin vaiheessa (Viisykkönen 26.9.)

(18) kommenttia

Kommentit (18)

Sivut

Vanhan hautausmaan parkkipaikka ei ole asukaspysäköintiä varten. Siellä on siitä oikein kylttikin vaan kuinka on käytännössä???
Siellä seisoo vuodesta toiseen matkailuauto ja sininen henkilöauto jatkuvasti 24/7!!
Maksakoot pysäköinnistä niin kuin muutkin!
Eikö Masalan Nissnikuntiellä ongelmana ole taloyhtiöiden parkkipaikkojen käyttäminen romuautojen säilytykseen? Ainakin ohikulkijan silmiin näyttää siltä, että siellä on useampi projektiauto. Vernerinkujalla ei näy projektiautoja, mutta silti kadunvarsi ja kääntöpaikka on täynnä autoja.

Masalalaisille on kyllä helposti paikkoja tarjolla päiväkotien, kirjaston, terveyskeskuksen, koulujen, urheilupuiston, vanhan kaupan ja juna-aseman parkkipaikoilla. Niissä on aina vapaata ja kävelymatka ei ole mikään mahdoton. Ilkivallan riski on vaan melko suuri.

Pysäköinninvalvonta voisi olla ihan perusteltua, kunta vaan usein rakentaa näissä asioissa himmeleitä ja kustannukset nousevat.
Keijo
Kuninkaantien pysäköintivalvonta on yksi parhaita esimerkejä jo kadun kaupeuden vuoksi vastaantulijan pitää ajaa jalkakäytävälle ei kukaan noudata pysäköintikieltoa. Taitaa olla noi liikennemerkit tarjouksessa.
Parkki Pirkko
mikään puolue ei uskalla puuttua asiaan,pelkäävät ääntenmenetystä.ilmaista rahaa sataisi kunnan tyhjään kassaan,mutta ei Tarmolle kelpaa.
jotain pitäs tehrä
Miksi Veikkola on täytetty yhtäkkiä merkeillä? Yleensä on joku ongelma, jota puretaan merkeillä. Nyt laitetaan kaikki mahdolliset
merkit ennen ongelmaa. Eläköön sääntö Suomi ja kunnsn virkamiehet!
Marika Rusko

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx