(1) kommentti

Poliisisarjoihin löydettiin aidot katugrillit Soukasta ja Kirkkonummelta – ensin ruutuun tulee Maria Kallio

Viime marraskuussa rovaniemeläistä katugrilliä esitti Kirkkonummen keskustan urheilupuiston grilli.

Loppuvuoden aikana alkaa pyöriä kahden poliisisarjan jatko-osat, joista kumpaakin on kuvattu muun muassa Kirkkonummella.

Ensin alkaa pyöriä Maria Kallio -sarjan kakkoskausi 19.8. C More -suoratoistopalvelussa. Myöhemmin kymmenosainen sarja nähdään MTV-kanavalla.

Maria Kallio perustuu inkoolaisen kirjailijan Leena Lehtolaisen romaaneihin. Jokainen jakso kertoo yhden kirjan tarinan.

Avausjakso on ”Ensimmäinen murhani”. Jaksossa Maria Kallio ottaa vastaan sijaisuuden Länsi-Uudenmaan poliisin murharyhmän johdossa.

Koko sarja sijoittuu Espooseen, jossa se on myös pääosin kuvattu. Kuvausryhmä piipahti myös Masalassa Kirkkonummella viime joulukuussa, jolloin kuvattiin poliisin ”vierailua” rivitaloasunnossa urheilupuiston laidalla.

Sarjassa espoolaiset miljööt ovat hyvin tunnistettavissa. Kuvauksia on tehty muun muassa Olarin koululla, Haukilahden vesitornin ravintolassa ja Espoon keskuksessa.

Sen sijaan Kilon poliisiaseman roolissa on aivan toinen rakennus.

Yksi keskeinen paikka on Soukan Grilli, jossa poliisit käyvät joka jaksossa syömässä.

Toinen loppuvuodesta ruutuun tuleva poliisisarjan jatko-osa on ”Ivalo”. Tapahtumat sijoittuvat Lappiin, mutta sarja on kuvattu pääosin Helsingin seudulla.

Ivaloonkin tarvittiin perinteinen grilli, joka tarinassa toimii Rovaniemellä.

Kuvausryhmä ei mennyt sen takia Lappiin, vaan kuvauksellinen ja juuri sopiva grillimiljöö löytyi Kirkkonummen keskustan urheilupuistosta.

> Iso kuvausryhmä saapui Kirkkonummelle – paikallinen grilli on suositussa tv-sarjassa Rovaniemellä (Viisykkönen 20.11.2020)

Ivalon jatko-osa tulee loppuvuodesta Elisa Vihteen ohjelmistoon.

Ensimmäinen kausi näytettiin viime talvena uusintana Ylellä. Ivalon ensimmäinen kausi oli kaikkien aikojen kallein tv-sarja Suomessa noin 6.5 miljoonan euron budjetilla.

> Fyyrissä kuvataan Elisa Viihteelle uutta minisarjaa, joka liikkuu arkkitehtuurin maailmassa (Viisykkönen 14.4.)

> Kirkkonummella kuvataan jälleen Ylelle suosittua tv-sarjaa – komediaa moderneista miehistä (Viisykkönen 27.5.)

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Kirkkonummen grillissä on maukkaat kebabit, makkaraperunat ja lörtsyt...:)
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä