(9) kommenttia

Passi voi olla yhä työn takana – Kirkkonummen piste menee kiinni, Espoossa seuraava vapaa aika 19.9.

Passijonot kasvoivat Espoossa jo viime syksynä. (arkistokuva)

Passin tai henkilökortin saantiin on syytä varata rutkasti aikaa ja kärsivällisyyttä, jos asiointi ei onnistu verkossa. Jonottamiseen pitää varautua.

Poliisin lupapalvelut ovat edelleen ruuhkaisia, eikä kesästä ja syksystä odoteta ainakaan suurta helpotusta.

Korona-aikana monelta on jäänyt passi uusimatta ja nyt niitä haetaan joukolla.

Poliisin lupapiste suljetaan kuten aiemmin jo kerrottiin Kirkkonummella koko heinäkuuksi ja Nummelassa piste on kiinni koko kesän.

Passeja voi hakea mistä tahansa poliisiasemalta. Länsi-Uudellamaalla lupapisteet ovat läpi kesän auki Espoossa, Lohjalla ja Raaseporissa.

Poliisi kehottaa varaamaan ajan, mutta nopeaa apua ei sillä tavalla löydy. Lupapisteisiin voi mennä jonottamaan vuoronumerolla, mutta jonoihin kannattaa varautua.

Kirkkonummella ei tiistaina (21.6.) ollut mitään aikoja varattavissa.

Lohjalla seuraava vapaa-aika oli 22.8. ja Espoossa 19.9.

Lupapalvelupisteet Kirkkonummella ja Nummelassa sulkeutuvat väliaikaisesti siksi, että palveluresursseja keskitetään kesän loma-aikana.

Näin voidaan varmistaa asiakaspalveluvalmius erityisesti ruuhkaisimmilla Espoon ja Lohjan poliisiasemilla, Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Juhannusaattona 24.6. kaikki Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen asiakaspalvelupisteet ovat kiinni.

Lupa-asiakaspalvelu jatkuu Kirkkonummella normaalisti 1.8. alkaen arkisin kello 9-12 ja 13-16. Vuoronumeroita jaetaan Kirkkonummella kello 15 saakka.

Kirkkonummella poliisi ottaa edelleen vastaan rikosilmoituksia ja hoitaa löytötavaroihin liittyviä asioita läpi kesän arkipäivisin kello 9-12 ja 13-16.

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Jos vähän ennakoi ja näkee vaivaa ei passin saaminen ole haaste. Etsi paikkakunta, jossa ei ole jonoa, tee päiväretki ja anna sormenjälkesi asemalla. Ainakin itselle järjestyi aika toiselta paikkakunnalta nopeasti. Passi ja hlö-kortti tulivat alle kahdessa viikossa "tässä ruuhkassa". Jos ei ole aikaa odotella, niin katso peiliin, jotain jäi viime tippaan...miksi? Kaikkia organisaatioita ei kuitenkaan ole rakennettu vain Sinua varten-varsinkaan koronan jälkimainingeissa.
Rukiveer
Useat espoolaiset hakevat passinsa knummelta, koska espoossa on aivan toivottomat jonot. Siellä voi jonottaa useita tunteja. Oman passin sain knummelta 15min. En tiedä mikä tämä uutinen edes on...?
Paikallinen
"Mm", siitä on jo vuosia kun passin sai noutaa "asemalta". R-kioskillta sitä saa hakeaa!
Kk
Onneksi meillä on tämä asema täällä. Pariviikkoa sitten 30 min jonotusta ja asia hoidettu.
Kun kävin hakemassa passin aselmalta niin jonotin 5 minuuttia. Ei huvittaisi lähteä Espooseen..
Mm
Nimimerkki Hyvä Suomi!

Olet oikeassa lomailkaa Suomessa. Säästätte rahaa, aikaa, luontoa ja eko teko.

Nimimerkki viihdyn vain kotimaassani
Anonyymi
Suosittelen menemään Tammisaareen jos on kiire. Aikoja ei löydy mutta paikan päällä ei myöskään ole jonoja. 10 minuutissa oltiin ulkona viime viikolla.
passiton
Kyllä on aikamoista touhua tässä kylässä passienkanssa kuinka voi olla edes mahdollista. Kuollut kylä ei hyvältä näytä.
Retuperällä
Kirkkonummen poliisiasemalla asiointi ruuhka-aikana oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Täydet pisteet henkilökunnan positiivisesta asentesta.
Anonyymi
Lomailkaa Suomessa niin ei passeja tarvita!
Hyvä Suomi..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä