(0) kommenttia

Päättäjäispäivän ilta sujui rauhallisesti

Koulutyö alkaa Kirkkonummella taas 12.8.

Koulujen päättäjäispäivän ilta sujui Kirkkonummella rauhallisesti. SPR:n vapaaehtoisryhmä kiersi suosituimpia kokoontumispaikkoja. Nuorten käytös oli SPR:n ensiapuryhmän vetäjän Christina Glansin mukaan erittäin hyvää. Vain yhdelle nuorelle annettiin pientä ensiapua.

Nuoria kokoontui eniten keskustan Kirsikkapuistoon, jossa kerrallaan oli muutamia kymmeniä nuoria. Veikkolassa oli hyvin hiljaista, samoin Syväjärvellä ja Meikossa, jotka ovat joskus olleet suosittuja kokoontumispaikkoja. Hirsalan Vänerbyssä oli jonkin verran nuorisoa perinteiseen tapaan.

Puolenyön aikoihin oli tällä kertaa Glansin mukaan silmiinpistävää kuinka paljon vahemmat tulivat hakemaan lapsiaan kotiin. - Kello 24 ja 01 huomasi selvästi, että noutajia oli useita, joten kotiinlähtöajasta oli sovittu ennakkoon, Glans kertoo. Tänä vuonna SPR:n ryhmän ei tarvinnut soittaa yhdenkään nuoren vanhemmille ja pyytää heitä hakemaan huonokuntoista lasta kotiin.

Espoossa suurimmissa kokoontumisissa meren rannoilla oli 200 - 300 nuorta. Poliisin mukaan vakavia järjestyshäiriöitä ei ollut. Kolme alaikäistä juhlijaa kuljetettiin selviämään Jorviin.

Espossa poliisi kirjoitti 112 rikesakkoa ja teki 132 lastensuojeluilmoitusta lasten alkoholinkäytöstä. Erilaisia alkoholijuomia hävitettiin noin 250 litraa.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä