(9) kommenttia

Neljänsiä koronapiikkejä annetaan Kirkkonummella – ensimmäinen ikäryhmä voi varata aikoja

Kirkkonummella ryhdytään antamaan neljänsiä koronarokotteita. Edellisestä eli kolmannesta rokotteesta vaaditaan kolmen kuukauden aika.

Neljännen koronarokotteen ajanvaraus on nyt avattu 70-79-vuotiaille.

Neljännet koronarokotteet laajennetaan myöhemmin myös 18–69-vuotiaisiin, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin sekä tämän jälkeen kaikkiin 60–69-vuotiaisiin.

Kunta tiedottaa, kun näihin ryhmiin kuuluvat voivat varata ajan koronarokotukseen.

Uudet rokotuskierros perustuu THL:n tuoreeseen suositukseen.

THL suosittaa kuntia tarjoamaan jo heinäkuusta alkaen neljättä koronarokoteannosta henkilöille, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille.

Ajan koronarokotuksiin voi varata koronarokotusaika.fi-palvelussa.

Jos sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollista, voi takaisinsoittopyynnön terveyskeskuksen puhelinpalveluun jättää numeroon 09 296 83401 (ma-to 8-15.30 ja pe 8-15).

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Edelleen terveyskeskuksessa, labrassa ja päivystyksessä ollaan ilman maskia eikä käsiä desinfioida.. En voi uskoa, että ihmiset ovat vielä nytkin niin tyhmiä!! Ilmeisesti Upinniemessäkään ei varusmiehille ole opetettu hygienian tärkeyttä?? Pitäisi ottaa uudelleen käyttöön aulaemäntä, joka tsekkaa kaikki tulijat!! Itselle ei tulisi mieleenkään olla ilman maskia terveyskeskuksessa, lääkärissä tai sairaalassa!!
Hei, haloo...
Realisti!! Menisitkö sinä leikkaukseen, jossa hoitohenkilökunnalla ei ole maskeja/käsiä ei pestäisi ja desinfioitaisi.. Tuskin!!
On se uskomatonta ettei tässäkään vaiheessa tajuta hygienian tärkeyttä rokotusten ohella...
Tyhjä pää???
Käsidesillä ei koronaa voiteta, eikä maskeilla sen enempää. Ne on pisaroita meressä. Virus on tullut jäädäkseen, sen kanssa on opittava elämään. Toiset elää normaalisti, toiset pelkää kuollakseen.
Realisti
Isäni kuoli vaikka oli 4 rokotetta alla eli rokotteet eivät ole autuaaksi tekevä juttu!
Suomessa hoito tällä hetkellä täysin kaaoksessa.. Se olisi saatava kuntoon! Rahaa kyllä riittää muualle jaettavaksi muttei hoidon laadun /riittävyyden parantamiseen!
Rahat Suomeen...
Jatkuva piikittely ei auta, kun porukka lappaa ulkomailla ja tuo entistä vastustuskykyisempiä kantoja Suomeen! Huolehtikaa hygieniasta, itse olen yksi harvoista, joka dessaa käsiä kaupassa/julkisissa tiloissa.
Perusasiat kuntoon!!!
Milloin alkaa 5:net koronarokotukset heille ( todellisille riskiryhmäläisille), jotka saivat jo neljännet ja elokuun alussa heillä täyttyy 4 kuukautta edellisestä??

Tauti on jo pahasti levinnyt Kirkkonummelaisiin ja syynä, kun ei käytetä maskeja, eikä oteta edes käsidesiä kauppoihin tullessa. Kaikki koronakuolemat ovat näin ollen turhia ja syynä huolimattomuus suojautumisissa.
Rispa
@Ei enää...

Voisitko ystävällisesti pitää rokotevastaiset mielipiteesi poissa tästä, varsinkin kun sillä ei ole mitään tekemistä yllä olevan jutun kanssa.
Kaikki piikille mahdollisimman nopeasti
Infoa kunnan perusturvalta tänään klo 11:23. Kirkkonummella on avattu neljännen koronarokotteen ajanvaraus 70 -79 vuotiaille.

Vai voi varata aikoja? Ei vapaita aikoja Kirkkonummen rokotuspaikkoihin ajalla 19.8. - 16.9.2022. Rokotettavan ryhmän 70 -79 vuotiaat paikkaa ei löytynyt, eikä ryhmävalinta toimi.

Joko ajat ko ikäryhmälle meni?
Hassutus ei paikallaan
Mihin on kadonnut hygienia ohjeiden noudattaminen?? Käytä käsidesiä kauppaan tullessasi, älä räi käsiin/muihin.. Nämä ovat unohtuneet ja tauti taas nostaa päätään!
Ei enää piikkejä!!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä