(0) kommenttia

Neljä rattijuoppoa kiinni

Poliisi on viikonvaihteessa ottanut neljä rattijuoppoa kiinni Kirkkonummella. Poliisipartio pysäytti lauantaina yöllä kahden aikaan liikennevalvonnan yhteydessä Volsintiellä 1964 syntyneen miehen. Mies oli juovuksissa ja auto katsastamaton. Poliisin mukaan kyseessä on törkeä rattijuopumus ja ajoneuvorikkomus.

Kirkkonummelainen 1951 syntynyt mies törmäsi perjantaina klo 17 aikoihin Myllykyläntiellä henkilöautolla sähkötolppaan. Poliisi epäilee miehen ajaneen autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kirkkonummelainen 1969 syntynyt nainen kuljetti käyttökielossa olevaa henkilöautoa ylinopeudella ja alkoholin vaikutuksen alaisena lauantaiaamuna Masalantiellä. Tarkkuusalkometrin tulos oli 0,62 mg/l. Häntä epäillään tökeästä rattijuopumuksesta.

Vuonna 1981 syntynyttä miestä epäillään törkestä rattijuopumuksesta ja liikenteen vaarantamisesta. Mies törmäsi lauantai-iltana autollaan katuvalotolppaan Sokeritehtaantiellä. Kuljettaja puhalsi 0.85 mg/l.

Länsiväylällä Espoossa kaksi miestä ajoi kilpaa BMW-merkkisillä henkilöautoilla myöhään lauantai-iltana. Autoille mitattiin 171:n ja 130:n nopeudet. Tapahtumapaikalla on 80:n nopeusrajoitus. Molemmilta kuljettajilta otettiin ajokortti pois ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Espoossa on ollut epätavallisen paljon rattijuoppoja liikkeellä. Poliisi otti kiinni vuorokauden sisällä kuusi päihtyneenä ajanutta autoilijaa. Syynä rattijuoppojen suureen määrään lienee lämmin kesäsää.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä