(0) kommenttia

Myrsky riepotteli - puita kaatui

Evitskogs FBK:llä on ollut puunraivaustöitä yöstä lähtien. Saarlammintiellä oli harvinaisen pahasti "konkeloon" jäänyt kuusi, joka oli jäänyt roikkumaan tien yli.

Seija myrsky on katkonut runsaasti sähköjä myös Kirkkonummella. Myrsky riepotteli erityisesti Länsi-Uudenmaan länsiosia, mutta erittäin kovia puuskia Kirkkonummellakin on ollut. Mitään vakavia vahinkoja ei ole tullut tietoon.

Pelastuslaitoksen yksiköillä on ollut kiirettä aamuyöstä lähtien. Kirkkonummen alueella pelastuslaitokselle on tullut kymmeniä tehtäviä, erityisen vilkasta oli kello viiden ja kahdeksan välillä, kun ihmiset olivat heränneet ja lähtemässä töihin. Pelastuslaitoksen miehet ovat käyneet katkomassa kaatuneita tai kaatumassa olevia puita.

Sähkökatkoksista päätellen myrsky on kulkenut pahimmin Hanko-Lohja –linjalla. Raaseporissa oli Fortumiin mukaan sähkökatkoksia vielä kello 10 jälkeen noin 8 000. Kirkkonummella samaan aikaan sähköt olivat poikki noin 2 700 asiakkaalta.

Kirkkonummella oli klo 20 jälkeen vajaat 600 asiakasta ilman sähköä. Raaseporissa oli samaan aikaan sähköttömiä talouksia ja asiakkaita yli 5 000. 

Kirkkonummella Haapajärven päiväkotia ei saatu aamulla auki sähkökatkoksen takia.
 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä