(0) kommenttia

Millaiset Kirkkonummi-päivät tällä kertaa?

Sää suosi ainakin Kirkkonummi-päiviä viime vuonna. Tori oli tulloin varattu normaaliin kaupankäyntiin.

Kirkkonummi-päivät on tarkoitus viettää tänäkin vuonna. Vuosi sitten perinteinen tapahtumasikermä oli vaakalaudalla, entä nyt.

Kirkkonummen kulttuuritoimi järjestää taas suunnittelukokousten sarjan, joka alkaa 11.3. Tapahtuma on tässä vaiheessa täysin alkutekijöissään, myös teema on päättämättä.

Ainoastaan se on selvää, että toimintamalli on sama kuin viime vuonna, jolloin kunta karsi määrärahansa pois Kirkkonummi-päivien järjestelyistä. Siksi perinteinen tapahtumatori jäi pois ohjelmasta.

Kunnan kulttuuritoimi järjestää yhteiset suunnittelukokoukset, ottaa vastaan ohjelmailmoitukset ja julkaisee ohjelmailmoituksen Kirkkonummen Sanomissa ja kunnan internet-sivuilla.

Kaikki muu on sitten muiden toimijoiden kontolla. Kaikki toimijat, yhdistykset, yritykset ja kunnan yksiköt suunnittelivat ja toteuttavat vastuullisina järjestäjinä omat ohjelmansa.

Palaute pääosin hyvä

Tapahtumien järjestäjiltä on viime vuodelta kerätty palautetta, ja se oli pääosin hyvää. Negatiivisena puolena koettiin toritapahtuman puuttuminen ja yhteinen markkinointi.

Vastaajista 80 prosenttia piti Kirkkonummi-päiviä oman toiminnan kannalta hyödyllisenä, 71 prosenttia ilmoitti tapahtuman vastanneen odotuksia ja 88 prosenttia ilmoitti kiinnostuksensa järjestelyihin myös tulevaisuudessa.

Palautekyselyyn vastasi 35 järjestäjätahoa, joiden järjestämiin osatapahtumiin oli osallistunut yli 9 000 kävijää. 

Ensimmäinen suunnittelukokous on 11.3. klo 17 Kunnantalolla. Muut kevään suunnittelukokoukset pidetään 15.4., 13.5. ja 10.6. klo 17. Kokoukset ovat avoimia kaikille.

Arkisto (27.6.2013): Kirkkonummi-päivät on pelastettu  

  

 

 

 

 


(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä