(15) kommenttia

Masalan uuteen keskustaan ruokakauppa − VBO on sopinut S-marketin rakentamisesta

Uusi ruokakauppa rakennetaan Masalantien varrelle uuden pikkutorin viereen.

Masalan taajaman keskelle entiselle pellolle päästäneen rakentamaan ensi kesänä uutta liiketilaa, johon tulee Varuboden-Oslan S-market.

Kirkkonummen kunta on neuvotellut omistamansa Tinanpuiston alueen tonttikaupoista runsaan vuoden.

Alueen kunnallistekniikka on valmis ja rakentaminen sen puolesta voisi alkaa.

Osuuskauppa Varuboden-Osla on ollut kiinnostunut rakennuttamaan Tinanpuistoon Masalantien varteen uuden S-marketin.

Nyt hanke on lähes maalissa. VBO on allekirjoittanut myymälätilan rakentamisesta jo urakkasopimuksen.

Rakennuslupa ja tonttikauppaan liittyvät sopimukset toivotaan saatavan kunnan kanssa valmiiksi piakkoin.

− Otimme urakkasopimuksen kanssa pienoisen riskin, koska haluamme saada rakennustyöt käyntiin hyvissä ajoin ensi kesänä ennen talven tuloa, VBO:n kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen kertoo.

VBO on suunnitellut ensivaiheessa Masalan Tinanpuistoon noin 1 400 neliön S-marketin.

Tontille jää sen jälkeen vielä rakennusoikeutta, jonka toteutuksesta päätetään Pöyhösen mukaan siinä vaiheessa, kun nähdään, millä tahdilla Masala kasvaa.

Tinanpuistossa on alkamassa myös asuntojen rakentaminen. Kunta myönsi vuoden lopulla rakennusluvan vapaarahoitteiselle vuokrakerrostalolle.

> Masalan uuden keskuksen rakentaminen pääsee alkuun − torin laidalle 8-kerroksinen maamerkki (Viisykkönen 30.11.)

Uuden S-marketin rakentaminen kestää noin vuoden. Kun myymälä on valmis, Masalan vanha Sale lopetetaan.

> Sundsbergiin on "tuotu" uusi ruokakauppa − kauppias tulee naapurista ja ryhtyy pyörittämään kolmatta myymälää (Viisykkönen 11.9.2018)

(15) kommenttia
Kommentit (15)

Kommentit (15)

Todella tervetullut ja kauan odotettu S-market vihdoinkin Masalaan ja sen oheen muutama muu liike!
Odotan innolla ostoksille pääsyä!
S-marketin vakioasiakas
Todellakin, kahvilaa ja ruoka ravintolaa tänne Masalaan kaivataan. Se olisi tervetullut!!
Kotoisa
miettikää tätä suomen ja norjan rajalla 300 asukkaan kylässä pari kauppaa bensa-asemia 2 alko, rautakauppa hotelliravintoloineen Karikasniemi nimeltään että silleen ja asiakkaita riittää sinne tullaan muualtakin käyttämään palveluja
anonyymi
S-market on varsin tervetullut kauppakeskus kylälle sillä varsin edulliset tuoreet hedelmät, vihannekset, marjat ja maukkaat lihatuotteet maistuvat varmasti kaikille. Kaikkinensa myös kaikki valmistuotteet ja einekset ovat yleensä olleet huippulaadukkaita sekä erittäin maukkaita....
Anonyymi
Tomppa! unohdit parkkitalo tai parkki maan alle tämähän on Kirkkonummi.
Parkkitalo ekaksi.
Uusi kauppa erittäin tervetullut. Vielä kylkeen parturi, apteekki, kahvila/ravintola niin täydellistä.
Tomppa
Juu kyllä keskustä täytyy rakentaa uudellee ja mieluummin uuteen paikkaankin. Entinen onkin aivan liian pieni ja sokkeloisen sekavastikin rakennettu, niinkuin yleensä kaikki Suomessa.
Suomessa riittä vijelemättömiä peltoja rakentamiseen, sotien jälkeen niitä onkin raivattu liikaa ja paketoitu, pilven pimein. Taas metsään rakentaminen veisi vihreiden mielestä hiilinielua pois ja näin olisi kai ilmastopoliittinen kysymyskin.
Pienellekin tontille voi rakentaa väljästi, lisäämälla kerroksia, sekä asuntoja rakentamalla ylimpiin kerroksiin työtekijöille. Samalla liikennekin saadaan aisoihin, kun nuo polttomoottoritkin halutaan kieltää ja sähköäkään ei tunnu olevan riittävästi kaikkeen. Villari kyiti olisi hyvivointivaltion vastaista ja jalakin liikkuminen vaarallista ilmeisesti, koska poliisitkin ajaa jo panssaroiduiila autoilla.
nim. kohti hyvivointi valtion tulevaisuutta
Jutun otsikko viittaa Masalan uuteen keskustaan. Mihin se on tulossa?
Onko se uusi keskusta jos rakennetaan yksi rakennus?
Journalismiko vaativaa?
Nyt keskustelu menee väärälle raiteelle koska on kyseessä S-market eikä näistä muista!
Pysytään asiassa.
Hyvä homma! Kilpailua lisää ja palvelut paranee Masalassa olennaisesti vihdoinkin. S-market menestyy varmasti Tinanpuistossa ja sitä joudutaan tulevaisuudessa laajentamaan. Uusi S-market tulee vetämään perässään myös muita pienpalveluita. Tästä se alkaa Masalan uusi aika ja kasvu.
Loistava uutinen
Lidhl kaupasta saa sentään aina tuoretta ruokaa ja parasta päiväykset eivät ole menneet vanhaksi. Toisin kuin City Marketissa.
Valikoima ei ratkaise kaikkea
Valitettavasti Lidlin taso ei yllä esim..Citymarketin tasolle laadultaan ja valikoimaltaan!
No thanks
Mielestäni on hyvä kun tulee kilpailua K ryhmälle ja S.marketiti on olleet hyviä myymälöitä.
Mellu
Kyllä tulee Masalassa asuville kalliiksi ruoka ostokset. Tuo ketju ei todellakaan ole halpa paikka käydä ruoka ostoksilla. Onneksi on Espoon kauppa keskukset lähellä.
Ei hyvä
Kohta ollaan kuten 1970 luvulla. Silloin oli Varuboden ja muutama Elanto, nykyään S-market ja muutama K-kauppa. Kukaan ei pitänyt siitä että Varuboden oli joka kylässä mutta kukaan ei tehnyt asialle mitään. 1980 luvulla tuli T-kauppa mukaan kilailuun mutta Varuboden hoiti ne pois hyvin pian. Tänäpäivänä Lidl on tulossa mukaan mutta senkin Varuboden haluisi pois ainakin täällä Kirkkonummen Munkinmäestä kun vie Prismat asiakkaat.
Se ei ole terve kilpailu että joku tässä tapauksessa Varuboden saa rakentaa mihin tahtoo. Otetaan esimerkki ABC-pickala tai Siuntion Sale. Samoin Prisman pikapesula. Luvat tulee heti kun hakija on Varuboden ja kaava muutetaan tarpeen mukaan.
Bonus väki on taas innossaan.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx