(1) kommentti

Lasten -ja nuortentoimintaan valtiolta avustuksia

Uudenmaan ELY-keskus on jakanut avustuksia lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan. Kirkkonummella tämänvuotista valtionavustusta saavat: Gladius Kirkkonummi ry 1.200 euroa, Tanssidans ry 1.200 euroa ja Veikkolan Veikot ry 1.000 euroa. Lisäksi Evitskogs Ungdomsförenig rf sai 1.000 euron avustuksen.

Uudellamaalla oli jaossa 322.500 euroa, josta ruotsinkielisen toiminnan tuki oli 22.400 euroa.

 Harrastustoiminnan tulee olla säännöllistä, viikoittain toteutettavaa ja lukuvuoden kattavaa. Avustuksella tuetaan myös loma-aikoihin sijoittuvaa päiväleiritoimintaa. Toimintaa ei tueta valtion varoista, jos harrastustoiminnan kustannukset ovat harrastajalle niin korkeat, ettei kaikilla ole mahdollisuutta osallistua.

Uudenmaan ELY-keskus jakoi avustuksia

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Lastentoimintaa on tärkeä tukea siten, että sitä voidaan järjestää paikallisesti. Hyvä, valtio! Myös sivistyslautakunta päätti eilen jakaa paikallisille yhdistyksille avustuksia. Lastenkulttuurin tukeminen oli lautakunnalle ykkösasia, ja sen mukaisesti painotukset tehtiinkin. Edellytyksiä lastenkulttuurin ja lasten harrastustoiminnan järjestämiseen Kirkkonummella on monipuolisesti nyt edistetty. Hyviä liikunta-, leikki- ja kulttuurihetkiä kaikille kirkkonummelaisille lapsille!
Juha Tarvainen (sivistyslautakunta)

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx