(5) kommenttia

Långvikin jäähallihanke kuopattu? Huhulle ei ole saatu vahvistusta

Teemu Selänne ja Roman Rotenberg kertoivat viime syksynä Långvikissa yhteisestä jäähallisuunnitelmastaan.

Långvikin hotellin yhteyteen kaavailtu Teemu Selänteen ja Roman Rotenbergin hallihanke saattaa jäädä pelkäksi unelmaksi. Varmistamattomien tietojen mukaan hanke on kuopattu.

Huhuja on liikkunut hankkeen keskeyttämisestä jo viikon verran. On jopa kerrottu varmana tietona, että Kirkkonummen kuntaan olisi ilmoitettu hankkeen keskeyttämisestä.

Viisykkönen kysyi keskiviikkona kunnanjohtaja Tarmo Aarniolta varmistusta asiaan. Aarnio kertoi tuolloin, ettei kuntaan ole tullut hotelliyhtiöltä mitään ilmoitusta asiasta.

Aarnio otaksui kuitenkin, että hanke ainakin hidastuu koska hotelliyhtiö ei ole esitellyt kunnalle kaavoitukseen liittyvää liikenneselvitystä kuten oli luvattu.

Kunnanarkkitehti Tero Luomajärvi kertoo Helsingin Sanomille, että kunnalla ja Långvikin hotelliyhtiön palkkaamalla liikennekonsultilla piti olla palaveri viime viikolla, mutta se peruuntui. Konsultti oli kertonut kunnan edustajalle, että hanke on keskeytetty.

Viisykkönen on perjantaina yrittänyt tavoitella Långvik Capitalin hallituksen jäsentä Martti Ahtoa, mutta ei ole siinä onnistunut.

Myös Helsingin Sanomat kertoo tavoitelleensa Långvik Capitalin edustajia kaksi päivää tuloksetta.

Långvikin omistaja Roman Rotenberg joutui hiljakkoin USA:n pakotelistalle, jolla painostetaan Venäjää Krimin miehityksen ja Itä-Ukrainan sotatoimien takia.

Rotenberg ja Selänne kertoivat vuosi sitten isoista suunnitelmista Långvikissa. Sen jälkeen Kirkkonummen kunta päätti ryhtyä valmistelemaan asemakaavan laatimista hotellialueelle Tanskarlassa.

Kirkkonummen kunnanvaltuusto käsittelee jälleen maanantaina kunnan kaavoitusohjelmaa lähivuosille. Rotenbergin Långvik-kaava noussee ainakin puheeksi valtuustossa.

Kunta valmistelee parhaillaan hotellialueelle uutta asemakaavaa, joka mahdollistaisi hotellin laajennuksen ja monitoimihallin rakentamisen.

> 51-Arkisto (31.7.) Rotenberg ja Långvik USA:n pakotelistalle
> 51-Arkisto (7.5.) Långvik Capital: Hotelli-ja jäähallihanketta viedään eteenpäin


(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

Suurella hädällä ja Kokoomuksen johdolla tuettu (kaavoitus) hanke kaatuu. Mitäs nyt sanovat ne Kokoomuspoliitikot, jotka pitivät tätä niin tärkeänä
Veikkolalainen
Onpa tosi harmillista, olisi tuonut kaivatun piristysruiskeen ummehtuneeseen ja kuukahtaneeseen kuntaan. Elämme toivossa, että kiekkoakatemia vielä tulee, vaikka olen pessimistinen, mutta en suinkaan Teemun ja Rotenbergin suhteen, vaan maailmantalous ja nykykehitys, jossa EU on kiivaasti tuhoamassa jäsenvaltioitaan. No ehkä vastustajat toivovat toisenlaisia piristysruiskeita kuntaan, kuten niitä "tummahipiäisiä iphonelapsukaisia". Minä en toivo.
Toiveikas
Ainoa kuviteltavissa oleva ratkaisu.
Juha Blomfelt
Ihan hyvä homma. Turha halli se olis ollut. Rahat olisivat vain valuneet oligarkkien pohjattomiin taskuihin.
Anonyymi
Kaikki suuret hankkeet kuopataan Kirkkonumella. Jättimäinen kunnantalo käy tietenkin ja jos S-ryhmä ja Varuboden haluaa rakentaa jotain niin he saavat vihreetä valoa ja kunta toimii mahdollisimman ripeästi heidän kohdallaan
outlet kylä

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä