(1) kommentti

KL: Antti Herlinin maakaupoista tutkintapyyntö poliisille – entisen kartanon maat vaihtoivat omistajaa Kirkkonummella

Antti Herlin asuu Kirkkonummella ja viljelee kotitilaansa Thorsvikiä.

Kone Oy:n suuromistajan Antti Herlin maakaupoista Långvikin etelärannalla on jätetty poliisille tutkintapyyntö. Kiistoihin johtaneessa kaupassa myytiin entisen kartanon maa-ja vesialueita.

Kauppalehden mukaan Lakiasiantoimisto Kari Uoti pyytää poliisia tutkimaan, kuinka laillisissa merkeissä Antti Herlinin omistama Security Trading on ostanut Kirkkonummella Långvik South -nimisen kiinteistö­yhtiön maita ja vesialueita.

Kiinteistöyhtiön omistajat ovat suivaantuneet siitä, että yhtiön pääomistajan Mika Lehdon väitetään myyneen muilta osakkailta lupaa kysymättä kiinteistöyhtiön osakkeita Herlinin yhtiölle.

Kaupat tehtiin viime vuonna kolmella miljoonalla eurolla.

Långvik South Oy on omistanut Långvikin lahden etelärannalla Karubyssä vajaat 100 hehtaaria entisen Stormsin kartanon maita.

Uoti kertoo KL:ssä, etteivät kiinteistön alkuperäiset omistajat saaneet kartanon maista senttiäkään.

Maakaupat eivät liity mitenkään Långvikin hotelliin, joka sijaitsee Stormsin kartanon maiden vastarannalla.

Security Tradingin toimitusjohtaja Jukka Ala-Mello tyrmää Kauppalehdessä rikosväitteet.

Långvik South Oy hakeutui konkurssiin viime maaliskuussa.

Konkurssi sivusi myös Peuramaan golfyhtiön omistusta, sillä Långvik South omisti tytäryhtiönsä kanssa neljäsosan Peuramaan osakkeista.

Osakkeet oli hankittu Länsi-Uudenmaan Osuuspankilta vajaat kolme vuotta sitten. (Viisykkönen 5.1.2015)

Samaiset Peuramaan osakkeet siirtyivät kesällä Mika Lehdon omistamille yhtiöille, kertoi Peuramaan golfyhtiö tiedotteessaan viime kesäkuussa.

Kirkkonummella asuva Antti Herlin on aktiivisesti ostanut maa-alueita Etelä-Kirkkonummelta kuten esimerkiksi tänä vuonna Finnbystä läheltä kotitilaansa. (Viisykkönen 15.5.)

> Kauppalehti: Koneen Antti Herlin osallistui kummallisiin maakauppoihin
 

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Tuo on kyllä jo niin kateellisten varsin pikkumaista ja ikävää touhua kuin mikä, joka ei voisi kiinnostaa tavallista tossunkuluttajaa sen yhdenkään vertaa...antaa herrojen -tosin ei herrasmiesten puuhastella ihan rauhassa...
Uffe

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä