(0) kommenttia

Kirkkonummi-päivien ohjelma valmis

Tämän vuoden Kirkkonummi-päivien ohjelma on koottu nyt valmiiksi. Uudistuneet Kirkkonummi-päivät levittäytyvät tällä kertaa aikaisempaa enemmän ympäri keskustaa ja kuntaa. Takavuosilta tuttua järjestötoria ei ole, mutta torilla on toki toimintaa. Teemana on "Iloinen yhteinen vapaa-aika".

Ensi viikolla 23.-25.8. järjestettävien Kirkkonummi-päivien ohjelmasta suuri osa sijoittuu toimintakeitaisiin, joita on keskustassa pääkirjastolla ja uuden kunnantalon lähiympäristössä sekä Masalan Sport Centerissä.

- Yhteenvetona voin todeta, että olen itse iloisesti yllättynyt ohjelmatarjonnan monipuolisuudesta. Päivien teema, Iloinen yhteinen vapaa-aika on sellainen, että se kannattaisi pitää mielessä muulloinkin, kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta sanoo.

Kirjaston ohjelmissa perjantaina ja lauantaina on toimintaa laidasta laitaan: musiikkia, lastenteatteria, kierrätystä, terveystoria ja puffettia. Aseman Ostarillakin on ohjelmaa sekä perjantaina että lauantaina. Lauantaina myös torilla ja sen lähiympäristössä on esittelypisteitä.

Kunnantalon seinustalle muodostuu poliittinen kohtaamispaikka, jossa poliittiset järjestöt tarjoavat tietoa ja toimintaa. Puhujankorokkeelta voi kuka tahansa ilmaista mielipiteensä.

Tämän vuoden ohjelmassa museot ja paikallishistoria ovat vahvasti mukana.

Lisää Kirkkonummi-päivien ohjelmasta

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx