(10) kommenttia

Kirkkonummi jatkaa omia rajoituksia ja suosituksia tammikuulle – julkiset tilat pysyvät kiinni

Kirkkonummen kunta on päättänyt jatkaa koronarajoituksia ja -suosituksia 10.1. saakka. Samat päätökset ovat jo nyt voimassa.

Kunnan omat tilat ovat suljettu ja harrastustoiminta on tauolla. Nykyiset rajoitukset määrättiin yli kaksi viikkoa sitten ja ne astuivat voimaan 30.11. lähtien.

Aluehallintovirasto ilmoitti eilen, että kokoontumisrajoitukset ovat Uudellamaalla myös voimassa 10.1. saakka.

Kaikki yli 10 henkilön tilaisuudet ja kokoukset on kielletty. Päätös on määräys, eikä siis suositus, ja rikkomuksiin poliisi voi puuttua.

> Kirkkonummen kunnan voimassa olevat rajoitukset ja suositukset löytyvät täältä

(10) kommenttia
Kommentit (10)

Kommentit (10)

Yläasteikäisten vanhemmat voisivat mennä paikallisiin marketteihin 12-14 katsomaan mitä ne omat kullannuput oikein puuhaavat.
Anonyymi
Nimimerkki Mummeli olemme miettineet samaa asiaa mutta kukaan ei tee mitään eihän koulualueelta saa poistua muutenkaan nämä nuoret yläasteella olevat käyttäytyvät todella huonosti tyttäreni kuuli kun uhkasivat jonkun koiraa ja ovat räkineet autoja ihan älytöntä siis koulu vastaa näistä nuorista kouluaikana ja tietty kauppias nyt koronan vakavuus on tainnut unohtua
Aivot narikassa
Siuntionkin kunnan pitäisi huolehtia ettei keskustassa olevassa s marketissa joka päivä palloilisi koulussa olevia oppilaita korona aikana iso riski ei maskeja ei käsidesiä ne vaan menee ja tulee riskiryhmäläisenä hirvittää yskii ja pärskii ja pitää meteliä ei hyvä
Mummeli
Uimahalli ja liikuntatilat onkin kaikinpuolin nykyään pahoja paikkoja, mutta pubiin voi mennä sitävastoin ihan hyvillä mielin..?
Antti
Uimahalleista ei tiettävästi ole tullut tartuntoja. Kukaan ei mene sairaana tai väsyneenä uimaan. Monille tuki- ja liikuntaelinsairauksia potevalle vesiliikunta on mitä parhainta liikuntaa.
Kunta säästää, kun uimahallin ei tarvitse olla auki.
säästöä
Alkon voisi hyvin lopettaa.. Paranisi kansa nopeasti.
Nonalkoholic
Kunhan Kela ja Alko ovat auki niin pärjäillään.
Arto
Hyvä ja vastuullinen päätös! Kunhan vaan me kaikki nyt noudatamme annettuja ohjeita! Kyllä jouluakin voi varmasti viettää ihan mukavasti vaikka ehkä vähän uudella tavalla.
Mummi
Kyllä tässä sairastuu moni, kun elämässä ei ole mitään kuin pelkkää pimeyttä. Ketään ei näe, mitään virikettä ei ole.
Ei hyvä.
Hyvä juttu:)
Vastuullinen kunta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx