(5) kommenttia

Kirkkonummi jakaa lasten ja nuorten toimintaan koronatukea – liikunta saa potista puolet

Kirkkonummen kunta huomio tänä vuonna lasten ja nuorten vapaa-aikatoiminnan avustamisessa erityisesti koronan tuomat haasteet toimintaan.

Talousarviossa tälle vuodelle on liikunta-, kulttuuri- ja nuorisojärjestöjen avustusmäärärahaan kertaluonteisesti 50 000 euron lisäys korona-avustuksia.

Hakemuksessa tulee selostaa, miten hakemuksen kohteena oleva toiminta kehittää lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja tuo harrastajia takaisin harrastusten pariin.

Suunnitellun toiminnan kohderyhmänä tulee olla alle 18-vuotiaat kirkkonummelaiset lapset ja nuoret, ja toiminta pitää järjestää Kirkkonummella.

Avustuspotti on jaettu kolmeen osaa. Liikuntaa ja urheilua varten on varattu 25 000 euroa, nuorisoyhdistyksille 6 000 ja kulttuuritoimintaan yhteensä 19 000 euroa.

> Ohjeet avustusten hakemiseen löytyvät kunnan nettisivulta

(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

Salamat pelasi aikanaan jopa Mestiksessä, mutta niin vaan tietyt henkilöt saivat asiat täysin sekaisin, kun ei vaan asiantuntemus riittänyt. Sama juttu myös jalkapallon kanssa.
Molari
Entäpä vanhukset? Meille pitäisi nytt
avata se uimahalli!
Ej me voida olla vaaraksi kenellekään
ollaan täysrokotettuja, ja me tarvitsemme
liikuntaa, muuten se käy niin että
liikunnanpute aiheuttaa enemmän
noutajan viaiilua, kun tuo koroona tauti.
Passilla Uimaan !
Tärkeä monelle kohderyhmänä alle 18-vuotiaat kirkkonummelaiset lapset ja nuoret.
Sökö
Entäpä kehitysvammaiset, esim. sählyjoukkue Sähikäiset. Eivät ole alle 18 tv mutta harrastukset ovat olleet pitkään tauolla tai satunnaisia pelejä.
Ei heillä ole muutenkaan paljon mahdollisuuksia harrastuksiin.
Tärkeä monelle
Toivottavasti avustukset menevät seuroille ja toimijoille, jotka aidosti haluavat järjestää toimintaa oman kunnan nuorille heidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jääkiekko esimerkiksi on Kirkkonummella nykyään pois-suljettu harrastus. Salamat ja uudet toimijat seurassa juuri viime keväänä hiillosti omalla toiminnallaan lähes kaikki kiekkojunnut (joukkueet) pois oman kunnan seuran toiminnasta.
Rahojen viisasta jakamista toivoen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä