(4) kommenttia

Kirkkonummella todettu joulun aikaan noin 100 tartuntaa – luvut tulivat takautuvasti

Koronatartuntojen lukumäärä on noussut joulun aikaan jyrkästi. Teknisten ongelmien takia joulun ajan luvut saatiin vasta nyt.

Kirkkonummella raportoitiin tänään 121 uutta tartuntaa. Niistä noin sata on joulun aikana otetuista koronatesteistä, jotka eivät ole tällä viikolla vielä aiemmin kirjautuneet rekisteriin.

Kahden viime viikon aikana on Kirkkonummella raportoitu 240 uutta tartuntaa. Edellisten kahden viikon luku oli 143.

Ilmaantuvuus (tartunnat/100 000 asukasta) on 14 viimeisen vuorokauden ajalta nyt Kirkkonummella noin 600. Se on selvästi koko pandemia-ajan korkein.

Espoossa ilmaantuvuus on noin 1 000 ja Helsingissä 1 660. Helsingin seudun kehyskunnista korkein ilmaantuvuus on tällä hetkellä Keravalla, noin 1 200.

Lähde: THL

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Kirkkonummella pitäisi rokotustahtia kiristää, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus kolmanteen rokotteeseen. Muualla tämä on pääsääntöisesti jo mahdollista, mutta ei Kirkkonummella. Miksi näin, kun kuulemma ei ole tarvetta vahvistaa rokottajien joukkoa vapaaehtoisilla rokottajilla ja rokotteitakin on käytettävissä riittävästi.
Jorma K.
En jaksa enää kommentoida koronaa, sillä moisen viruksen kanssa on vain koetettava pärjätä hamaan loppuun saakka....
Voi virus
Eikös sen ilon ja autuuden pitänyt tulla tuplarokotuksen myötä, vai oliko se kuitenkin triplasatsi? Muista myös koronavilkku.
Joppe joutomies
Niinpä niin se virus vaan iskee uudelleen ja voimalla!!!
Herätkää rokottamattomat, maskittomat tyypit... Olisi aika tehdä ryhtiliike.. Tai sitten pysyä poissa ihmisten ilmoilta.
Piikki käteen ja maski naamaan... Tai..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä