(12) kommenttia

Keskustaan rakennetaan uusi pyöräparkki bussiliikenteen solmukohtaan

Pyöräparkki rakennetaan Kirkkolaakson ylänurkkaan lähelle bussipysäkkejä. (kartta: Kirkkonummen kunta)

Kirkkonummen keskustaan tulee uusi pyöräpysäköintipaikka, johon kulkupelin voi jättää ja nousta bussiin. Parkkiin mahtuu katon alle 40 pyörää.

Uusi Hermaisenpuiston pyöräpysäköintipaikka sijaitsee Kirkkonummentien ja Vanha Rantatien risteyksessä, Kirkkolaakson puolella.

Liityntäpyöräpysäköinti sijaitsee keskeisellä paikalla, jonne on pyörätieyhteydet kuntakeskuksen alueella eri suunnista.

Pyöräpysäköinnin läheisyydessä sijaitsevat Kirkkotallintie -nimiset linja-autopysäkit, joilta on linja-autoyhteydet Matinkylän metroasemalle, Kauklahteen ja eri puolille kuntaa.

Vanhalla Rantatiellä sijaitsevalta Kirkkotallintien pysäkiltä kulkee Matinkylään ruuhka-aikoina 8 vuoroa tunnissa, päivällä ja iltaisin 3 vuoroa tunnissa ja muina aikoina 1-2 vuoroa.

Pyöräparkki maksaa noin 60 000 euroa, josta valtiolta on kunnalle luvassa avustusta 20 000 euroa.

Rakentamisen pitäisi alkaa vielä tällä viikolla. Kohteen urakoi Oy Göran Hagelberg Ab.

(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

Onko edesvastuuton sokea? Juna-asema aamulla lähes täynnä pyöriä, reunoilla tilaa, kun kukaan ei halua jättää pyöräänsä sinne. Tämä olisi pitänyt kunnostaa ensin, harva menee bussipysäkille pyörällä ja varsinkaan syksyllä /talvella!
Silmä kouraan...
Eipä ole asemalla näkynyt yhtään pyörää turhaa touhua mutta rahaa on
edesvastuutonta
Ihan hyvä tehdään ,toivottavasi tulee valvontaa ettei pyöriä rikota ja varasteta . Ihmetellen vähän Finnsbakan liikenneympyrän luokse rakennuttua pyöräparkkia, en ole nähdyt siinä yhtään pyörää ?
leo.vartiainen@pp1.inet.fi
Mielenkiintoista olisi tietää näiden urakoiden kilpailutuspaperit. Ehkä mikään muu firma ei halua tehdä täällä mitään... Toi lafkahan pyörii pelkästään kunnan urakoilla.
Ö
Ja rakentaminen kestää epäilemättä 2 vuotta.
Vakioaikataulu

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx