(14) kommenttia

Kahden koronavuoden jälkeen myös Kirkkonummi-päiviä päästään toivottavasti viettämään normaalisti

Kirkkonummi-pävien viettoa vuonna 2019.

Kirkkonummi-päiviä vietetään jälleen elokuun lopussa ja toivottavasti perinteisin menoin. Kaksi vuotta sitten päivät peruttiin ja vuosi sitten korona varjosti järjestelyjä.

Tällä kertaa teemana elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.8. on ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”.

Päivien viettoa koordinoin Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi, joka muistuttaa, että eri toimijoiden olisi nyt korkea aika miettiä järjestelyjä ja mukaantuloa.

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry vastaa lauantaina 27.8. pidettävän järjestötorin toteutuksesta.

Torille on jälleen suunnitteilla päälava bändeineen ja toimintaesittelyineen. Käytössä on ylätori, alatori ja Kirkkotallintien pysäköintialue. Torilta voi varata toripaikkoja.

Kirjasto järjestää Fyyrin edustalle omaa toimintaa. Myös Tivoli Sariola on jo varannut käyttönsä keskusurheilupuistosta tutun paikan Kirkkonummi-päivien ajaksi.

Seuraava kaikille avoin Kirkkonummi-päivien suunnittelukokous on 2.6. etänä.

> Kirkkonummi-päiviä vietettiin torilla vaisusti kahden vuoden tauon jälkeen (Viisykkönen 28.8.2021)

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Nimimerkille Joppepoppe: Perustelut esittämälleni näkemykselle ovat luettavissa kommentissani. "Tartuntamäärät olivat varsin matalia (erityisesti verrattuna tähän hetkeen) eivätkä sairaan- tai tehohoidon potilasmäärät päätä huimanneet."
torilla nähdään
Miksi pitää Kirkkonummi päiviin sotkea politiikka? Sitä tulee muutenkin joka tuutista kyllästymiseen asti.
Ei ymmärrä.
Ei kai vaan taas sen ikiaikaisen kaavan mukaa?! Kunnon toritanssit ja anniskelualue, bänditapahtuma, katutaidetta jne. Kaikkea tätä löytyy Kirkkonummelta, mutta esillä on jotain homeisia puolueita ja krääsää. Ei kiitos.
Anonyymi
Ei ihmisiä jaksa kiinnostaa poliittisten puolueiden makkaranpaistot.
Vieläpä samat naamat rasvakaapelin pätkiä jakamassa.
Mitäpä jos puolueet jätettäisiin pois tällä kertaa.
Stagnaatio ohi aikaa sitten
Tässä nyt olen koko korona ajan kulkenut rokottamattomana ilman maskia. Miten voi joitain ahdistaa ulkoilmatapahtuma? Teillähän on vielä se rokote "turvana"! Ei voi kuin ihmetellä.
Mies45
Nimim malttia on kovin huolissaan omikronista joka aiheuttaa vain pienen flunssan(nuha). Niin mitäs sitten kun apinarokko rantautuu meille. Siihen ei ole rokotetta(onneksi). Meinaatko eristäytyä loppu elämäksi?
Paikallinen
Päivillä nähdään Kirkkonummen poliittiset ryhmät ja puolueet. Muutama paikallinen järjestö. Ja sitten lukematon määrä ULKOPAIKKAKUNTALAISIA krääsäkauppiaita.
Ei kiinnosta enää
Vai vähäinen riski!! Onneksi Suomessa oli kunnon rajoitteet (lievät muihin maihin verrattuna) niin säästyttiin monilta turhilta kuolemilta! Kirkkonummi päivät voisi jättää järjestämättä ja panostaa senkin energian/rahan siihen kuinka saadaan lisääntyvä päihdeongelma kampitettua Kirkkonummella! Sitten voisi rauhassa istuskella torilla ilman huumehöyryistä porukkaa kirkon luona!
Joppepoppe
Kyllä fiksu pysyy vielä pois tollasista massatapahtumista. Omikron jo alkanut leviämään jääkiekon MM-kisoissa.
Malttia
Kirkkonummipäivät...

Aika on ajanut yli jo vuosia sitten tästä tapahtumasta. Aina samaa touhua, samoja myyjiä, samoja tavaroita ja joilla on puolta kalliimmat hinnat kuin stadissa tai Espoossa!!
Tätä tapahtumaa ei vain osata uudistaa viihtyisäksi ja hauskaksi. Nyt eletään kuitenkin jo vuotta 2022!

Riittää kun kävelee torialueen läpi, ja jatkaa matkaa autolle ja menee stadiin ostoksille.
Aikansa elänyt tapahtuma
Toivottavasti tällä kertaa oltaisiin liikkeellä uudistunein ideoin.
Joppe joutomies
Kyllähän rehellisyyden nimissä korona oli kesällä 2020 ja 2021 varsin vähäinen kansanterveydellinen ongelma tai riski. Tartuntamäärät olivat varsin matalia (erityisesti verrattuna tähän hetkeen) eivätkä sairaan- tai tehohoidon potilasmäärät päätä huimanneet. Nyt jälkikäteen arvioituna esim. Kirkkonummi-päivien peruminen tai kutistaminen näyttäytyvät karkeana ylireagointina. Upeaa, että tänä vuonna tapahtuma pystyttäisiin järjestämään tavalliseen tapaan!
torilla nähdään
Valitettavasti noissa Kirkkonummipäivissä ei ole mitään kiinnostavaa.
Et sillee.
"päälava" aka hikinen rekkalava, josko siihenki vois vähän panostaa..
jepjep

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä