(0) kommenttia

K-nummi vuokraa omakotitontteja

Sepänkankaalta tulee vuokralle ja myyntiin 44 tonttia.

Kirkkonummi ryhtyy myös vuokraamaan omakotitontteja. Sepänkankaan alueelta tulee vuokralle kymmenen tonttia. Vuosivuokrat ovat 3.800 ja 4.300 euron välillä. Kunnanhallitus päätti vuokraehdoista maanantaina.

Sepänkaankaan III alueella on kaikkiaan 83 tonttia. Nyt myyntiin ja vuokralle tulevia tontteja on 44, joista siis kymmenen on tarkoitettu vuokralle. Alunperin kaikki tontit oli tarkoitus perinteiseen tapaan myydä, mutta kunnanvaltuusto päätti viime kuussa, että vuokrausvaihtoehtokin selvitetään.

Sepänkangas sijaitsee noin kuusi kilometriä kunnan keskustasta Upinniementietä etelään. Alue on Upinniementien itäpuolella.

Tonttien vuokrat ovat neljä prosenttia tonttien myyntiarvosta. Vuokra tarkistetaan vuosittain, ja vuokraajalla on myöhemmin oikeus ostaa tontti itselleen.

Sepänkankaan tontteja myydään ja vuokrataan ensijaisesti Kirkkonummella asuville ja töissä oleville. Hakija voi olla myös muualle aikanaan muuttanut, joka haluaa palata takaisin Kirkkonummelle. Alueen tontteja ei anneta sellaisille hakijoille, jotka ovat ostaneet kunnalta tontin viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Sepänkankaan tonttien hinnat ovat noin 100.000 euron luokkaa ja koot runsaan 600 ja 900 neliön välillä. Alueen kunnallistekniikka on valmis, ja jopa leikkipaikat ja osin istutukset ovat paikallaan.

Sepänkankaan kartta

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx