(0) kommenttia

Junat kesäaikatauluihin

Pääkaupunkiseudun lähijunat siirtyvät kesäaikatauluihin maanantaina 17.6. Junat liikennöivät kesäaikataulujen mukaan kahdeksan viikkoa. Samalla ajanjaksolla on voimassa myös Helsingin seudun liikenteen eli HSL:n yleinen kesäaikataulu.

Kirkkonummen suunnan junaliikenteeseen on tehty muutamia yksittäisiä muutoksia kesän ajaksi. Suurimmat muutokset kesäliikenteessä ovat Vantaankosken radalla, jolla tehdään ratatöitä.

Täksi kesäksi VR ja HSL eivät julkaise enää ollenkaan paperista aikataulukirjaa. Kirja korvataan asemakohtaisilla aikataulukorteilla.

Aikataulukorteissa hsl.fi:ssä kerrotaan junien lähtöajat, rataosan linjakartta, pysähtymisasemat ja matka-ajat asemien välillä. Samat tiedot kerrotaan myös vr.fi–sivustolla. Sivustolla kerrotaan myös entistä kattavammin lähiliikenteen lippujen ostamisesta.

Asiakkaille, jotka jatkossakin kaipaavat paperista kattavaa aikataulutietoa, on tarjolla tulostettavat aikataulukot VR:n ja HSL:n internetsivustoilla. Nämä pdf-tiedostot sisältävät saman aikataulutiedon kuin nykyinen painettu aikataulukirja. VR:n kaukoliikenteen aikataulukirja julkaistaan kuten tähänkin saakka.

VR:n kesäaikatauluja

HSL:n bussiaikatauluja

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä