(0) kommenttia

Joulumarkkinat tänäkin vuonna

Linda Sirén-Hujanen lähti viime vuonna luomaan talkooväen kanssa joulumarkkinoista perinnettä. Tämä näyttäisi onnistuvan.

Viime joulun alla Kirkkonummen torilla järjestetyt joulumarkkinat saavat jatkoa. Tämän kertaisen Hyvän mielen joulumarkkinat -tapahtuman järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa, mutta lisää talkoolaisia ja myyjiä torille vielä kaivattaisiin. Tapahtuma järjestetään heti itsenäisyyspäivän jälkeen lauantaina 7.12.

Tapahtuma lähti liikkeelle kolmen naisen voimin viime vuonna. Tapahtuma onnistui huolimatta erittäin tuulisesta säästä. Myyjiä torilla oli vuosi sitten kolmisenkymmentä. Samassa hengessä järjestetty pääsiäistori oli sitten jo menestys, ja tori oli täynnä.

Tapahtumaa on ollut tälläkin kertaa pistämässä liikkeelle Linda Sirén-Hujanen, jonka mukaan tapahtuma noudattelee viime vuoden mallia. – Tänä vuonna jouluisen tapahtuman on lupautunut avaamaan kunnanjohtaja Tarmo Aarnio. Lisäksi hieno lisä torille on Kyrkslätts Manskör, joka esiintyy kirkon rappusilla klo 17, Sirén-Hujanen iloitsee.

Torille päästetään kaupantekoon lähinnä pieniä toimijoita, käsityöläisiä jne. Erityisesti koulujen vanhempainyhdistykset olisivat tervetulleita.

Joulumarkkina alkaa lauantaina vasta klo 15 eli normaalin toriajan jälkeen. Ajankohta on haluttu illansuuhun, koska pimenevä torimiljöö ja kirkko ovat silloin jouluisimmillaan.

Tapahtuma Facebookissa


(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä