(0) kommenttia

Joulu valtasi torin

Hyvän mielen joulumarkkinoille on toivottu mukaan erityisesti paikallisia yhdistyksiä. Kyif:n käsipalloharrastajat keräävät rahaa harrastukseensa.

Toista kertaa järjestetty Hyvän mielen joulumarkkinat onnistuivat tälläkin kertaa keräämään yleisöä melko mukavasti Kirkkonummen torille. Täysin talkoovoimin ja Facebookia hyväksikäyttäen järjestetystä tapahtumasta näyttäisi tulevan perinne.

Tapahtuman äiti ja pääjärjestäjä Linda Sirén-Hujanen lupailee aika varmasti vastaavia markkinoita ensi joulun alle. Sitä ennen ovat vielä pääsiäismarkkinat, jotka tänä vuonna olivat todellinen yleisömenestys.

Tapahtuman ajankohta saattoi tänä vuonna vähentää yleisömäärä. Perjantaiksi sijoittunut itsenäisyyspäivä muodosti pitkän viikonlopun, jolloin monet matkustelevat.

Viime vuonna joulumarkkinoilla oli hyytävä viima, mutta tänä vuonna sää suosi paremmin. Muutama millimetri lunta toi toivotun lisätunnelman.

Joulumarkkinoilla oli vajaat 40 myyjää. Alkuperäinen idea toimi edelleen eli myynnissä oli kotimaista kädentyötä lähes pelkästään. Siren-Hujasen mukaan lähes kaikki kauppiaat olivat myös kirkkonummelaisia. Joulu näkyi myös vahvasti myyntipöydillä, mikä on ajatuskin ollut.

Sirén-Hujanen järjesti tapahtuman lähes yksin ja suurin piirtein nollabudjetilla. Seuraavia markkinoita varten hän toivoisi hartaasti lisäapua.

Tällä kertaa markkinoilla esiintyi Kyrkslätts manskör ja Lady Linen Born to Move –lapsiryhmä. Tapahtuman avasi kunnanjohtaja Tarmo Aarnio. Viereinen kirjasto oli myös auki, ja siellä oli omaa ohjelmaa.

Sirén-Hujanen toivosi jatkossa tapahtumaan lisää ohjemaa, joka voisi pyöriä koko markkinoiden ajan esimerkiksi puolen tunnin välein.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä