(22) kommenttia

Henkilöauton kuljettaja sai surmansa rajussa kolarissa 51:llä − tie oli poikki yli kuusi tuntia

Onnettomuus sattui Kirkkonummen liittymän ja Vuohimäentien risteyksen välisellä osuudella.

(Päivitetty klo 18.45) Kantatie 51:llä Kirkkonummella sattui heti puolenpäivän jälkeen rekan ja henkilöauton nokkakolari, jossa yksi henkilö menehtyi. Tie oli suljettu yli kuusi tuntia.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus sattui Kirkkonummen keskustan liittymän ja Vuohimäentien risteyksen välisellä osuudella niin sanotulla Pedersin suoralla.

Henkilöauto oli tulossa Helsingin suunnasta, kun se törmäsi vastaan tulleeseen kuorma-autoon, jossa oli puoliperävaunuyhdistelmä.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi kolarissa. Hän oli autossa yksin. Rekan kuljettaja loukkaantui lievästi.

Välittömästi onnettomuuden jälkeen paikalle tuli sattumalta pelastuslaitoksen palomies, joka oli ajamassa paloasemalta toiselle. Hän teki hälytyksen.

Molemmat auto olivat ojassa ja tiellä oli runsaasti romua. Kumpikin autoista romuttui pahoin.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Tapahtumahetkellä tie oli liukas ja luminen.

Onnettomuuden raivaustöiden takia tie oli kokonaan suljettuna yli kuusi tuntia. Kiertotie oli Kantvikin tai Kirkkonummen keskustan kautta.

Tie avattiin jälleen liikenteelle kello 18.30 jälkeen.

Onnettomuus sattui noin kello 12.25.

 

(22) kommenttia

Kommentit (22)

Sivut

Liian suuret nopeudet ja tarkkaamattomuus, eli huolimattomuus, alentavat liikenne turvallisuutta. Mitään sääntöjä, kun ei noudateta.
nim. niin se vaan on
Juurikin niin, arvatkaapa mitä nykykuskit tekevät kun tulee rauhallinen suoranpätkä. Tämä on lännestäpäin ensimmäinen suora Degerbyn jälkeen ja idästäpäin ensimmäinen moottoritien jälkeen.
Ottavat kännykkänsä esille ja räpläävät sitä, auto sitten ylittää kaistaviivoja, joskus kohtalokkain seurauksin. Ei tuolla Pedersin suoralla muuten tapahtuisi noin paljon onnettomuuksia, jos ei jotain häiriötekijöitä olisi.
järki mukaan ajatteluun
Levennys kääntyville puuttuu, mutta muuten en 20-vuotisen tuon tien ajamisen kokemuksella ymmärrä kolareita juuri tuolla pätkällä. Jos ei pääse ohi, ei lähde ohi.
Kirkkonummelainen
Ei tuossa tiessä ole mitään vikaa jos osaa auttavasti ajaa autoa. Ajan päivittäin, kelillä kun kelillä, ja ongelma on kuskit joiden pitäisi kulkea bussilla. Ajetaan alinopeutta, ylinopeutta eikä mitään tilanteentajua.
Valoisalla kun rekka ja hlöauto törmää keulat vastakkain, vika on vain ja ainoastaan kuskissa.
Opetelkaa ajamaan
Kuinka monta ihmishenkeä pitää mennä ennenkuin parannuksia tapahtuu?
Tiellä on raskasta liikennettä tosi paljon.Ajan päivittäin,ja kun keli on huono ja rekat ajaa vastaan ,välillä useita peräkkäin,niin kyllä rukous maistuu!
Sama on kun vesilammikot täyttyy,samalla tieosuudella!
Työmatkaaja

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx