(4) kommenttia

Autoilija törmäsi suojatiellä tyttöön ja kuljetti hänet terveyskeskukseen, muttei jättänyt tietojaan

Autoilija osui suojatiellä tietä ylittäneeseen nuoreen tyttöön Kirkkonummella maanantaina 22.11. Poliisilla ei ole tietoa, kuka auton kuljettaja oli. 

Autoilija kuljetti tytön törmäyksen jälkeen Kirkkonummen terveysasemalle, josta hän poistui jättämättä yhteystietojaan.

14-vuotias tyttö oli ylittämässä tietä Sillankulman ja Upinniementien risteyksen suojatiellä noin kello 16.15 sähköpotkulautaa taluttaen.

Nesteen kylmäaseman suunnasta Sillankulmaa pitkin oli ajanut vihreä vanhempi farmariauto ja törmännyt tyttöön suojatiellä. 

Autoa kuljettanut mies oli tytön kertoman mukaan yli 40-vuotias ja parrakas. Yllään hänellä oli tummat vaatteet ja raidallinen hattu. 

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. 

Poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille.

Kuljettaja ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa(at)poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Poliisi muistuttaa, että lapsia ja nuoria liikenteessä nähtäessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta. 

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Herää autoilija ja tee ainoa oikea teko eli ilmoittaudu Poliisille!!
Kanna vastuusi tyyppi..
Ikävä kyllä on huomattu, etteivät lapset ole liikenteessä mitään erityisoikeutettuja. Pitäisi olla ja aikuisten pitäisi suhtautua sillä tavoin. Lasten havainto- ja keskittymiskyky eivät ole aikuisen tasolla. Lisäksi suurin osa lapsista on pienempiä kuin keskivertoaikuiset ja siksi vaikeammin havaittavia.
Anonyymi
Tuo on kyllä erittäin hankala risteys, monta kertaa meinannut jäädä pyörällä auton alle. Jos tulee nesteeltä autolla niin näkyvyys oikealle on todella heikko, ja moni tulee fillarilla vauhdilla alas mäkeä.
Jussi
Kyllähän se vaan on niin että autoilijoiden on syytä noudattaa aina hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta kohdatessaan jalankulkijan, pyöräilijän, sähköpotkulaudalla ajajan, lastenvaunuja työntävän eli ihan kenet tahansa joka liikkuu tiellä!

Ei lapset ole liikenteessä mitään erityisoikeutettuja.
Omituinen sanonta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä