(4) kommenttia

15-vuotiasta poikaa puukotettiin vatsaan Inkoossa – poliisin kiinni ottamat epäillyt ovat alaikäisiä

Inkoossa tapahtui viime torstaina vakava veriteko, jossa ala-ikäistä poikaa puukotettiin vatsaan. Poliisi on saanut kiinni teosta epäillyt.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin kiirastorstaina hieman ennen kello 22 tapahtuneesta puukotuksesta Inkoon S-marketin lähellä. Paikalle lähetettiin useita poliisin yksiköitä ja sairaankuljetusyksikkö.

Paikalla tavattiin useita nuoria, joista yhtä oli lyöty veitsellä vatsaan. 15-vuotias asianomistaja toimitettiin tapahtumapaikalta Lastensairaalaan. 

− Teräaseella vatsan alueelle aiheutettu vamma on aina hengenvaarallinen. Tässä tapauksessa asianomistajalla on kuitenkin ollut onnea matkassa, ja hän on jo päässyt pois sairaalasta, toteaa tutkintaa johtava rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Asiaa tutkitaan tällä hetkellä törkeän ryöstön yrityksenä. Rikosnimikkeet voivat tarkentua esitutkinnan aikana. Törkeästä ryöstöstä säädetty rangaistus on vankeutta vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Epäillyt tekijät olivat poistuneet paikalta, mutta heidät otettiin kiinni saman illan aikana. Kukaan ei ole enää vapautensa menettäneenä. Kaikki epäillyt ovat alaikäisiä, ja yksi heistä alle 15-vuotias. 

Esitutkinnassa on selvitetty, että epäillyt ovat teräaseella uhkailemalla yrittäneet saada asianomistajan laukun. Tilanne on sen jälkeen eskaloitunut.

Esitutkinta pyritään saamaan valmiiksi ja syyteharkintaan vielä kevään aikana.

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

minun lapsilla oli kotiintulo ajat.Ja ovat kiitäneet että oli ,myös heidä kaverinsa sanoivat ihanaa kun äitinne välittää.En ymmärrä vapaa ksvatusta , ei ole tarvinnua remmiä eikä muuta..
huolestunnu kansalaien
Vapaa kasvatus. Ehkäpä? Lapset survotaan jo yksi vuotiaina isoihin ryhmiin, joissa muutama kasvattaja yrittää tyydyttää pienten tärkeimmät tarpeet: sylin, rakkauden, lämmön. Kasvattajat vaihtuvat, lapset turvattomia. Vanhemmat älyttömissä työpaineissa, lapset turvattomia. Kouluissa painotetaan täysin vääriä asioita: matikkaa, vain sillä selviät elämässä. Muu on turhaa.
Järkyttynyt
Herätys huoltajat! Tarkistakaapa millä hyvänsä tavalla lapsenne/varhaisnuorenne / nuorenne tavarat,taskut tai reput. Niistä voi löytyä mitä vaarallisimpia teräaseita (veitsiä, puukkoja, itseväännettyjä teriä ym. ym.) Voin kertoa kymmeniä vuosia peruskoulun opettajana toimineena, että tämä ei ole satua. Kun oppilasta on pyydetty näyttämään , mitä repussa on, sieltä on löytynyt mitä erilaisempia toista vahingoittavia esineitä.
Huolestunut
Kyllä on nykynuoriso täysin hukassa eikä sillä ole mitään moraalia... Tässäkö vapaan kasvatuksen kukkaset?? Jos itsellä ei ole niin se otetaan toiselta vaikka tappamalla!! Herätkää vanhemmat.. Joskin tämän sukupolven kohdalla taitaa olla liian myöhäistä:(
Lakeja kovennettava ja alaikärajaa rikoksille laskettava.. Kun vanhemmat eivät kasvata sitten laki!!
Joku roti pennuille..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä