(0) kommenttia

Äänestä uusi Lucia!

Annika Hellström (4) Kuva: Hymykuoppa

Kirkkonummen Lucia valitaan jo 49. kerran. Ehdolla on neljä nuorta neitoa. Heistä yksi kruunataan vuoden Luciaksi 13.12. Kirkkonummen kirkossa. Valinta tapahtuu äänestyksellä.

Lucia-valinnan järjestää Kyrkslättnejdens ungdomsförbund. Luciakeräyksessa karttuneet varat menevät hyväntekeväisyyteen ja tukevat muun muassa lapsiperheitä Kirkkonummella.

Esittelyä varten Lycia-ehdokkaat ovat vastanneet kolmeen kysymykseen. Heiltä on kysytty, miten auttaisit syrjäytyneitä suomalaisia, miten kirkkonummelaiset nuoret voivat ja jos saisit olla toinen ihminen päivän ajan, kuka olisit ja miksi?

Emilia Renlund (numero 1)

Emilia on 16-vuotias ja asuu Upinniemessä. Vapaa-ajallaan hän tapaa ystäviään, kuuntelee musiikkia ja käy salilla.

Emilia auttaisi syrjäytyneitä järjestöjen kautta ja toivoo auttajien määrän lisääntyvän.

Hänen mielestään kirkkonummelaiset nuoret voivat hyvin mutta on olemassa myös yksinäisiä nuoria, jotka tarvitsisivat enemmän tukea.

Emilia olisi mieluiten Ellen Degeneres yhden päivän ajan, koska hän on auttavainen ja inspiroiva ihminen.

Elin Männikkö (numero 2)

Elin on 15-vuotias ja kotoisin Österbystä. Elin harrastaa käsipalloa ja kuuntelee musiikkia.

Hän auttaisi syrjäytyneitä keräysten ja tapahtumien kautta. Hänen mielestään suurin osa kirkkonummelaisista nuorista saa elää omaa elämäänsä ja tehdä asioita, joista pitävät.

Elin haluaisi olla hänen paras ystävänsä Wilma päivän ajan, jotta näkisi itsensä toisen ihmisen silmin.

Lumi Aunio (numero 3)

Lumi on 16-vuotias ja asuu tällä hetkellä Kyrkvallassa, mutta on muuttamassa Porkkalaan. Hänen suurimmat kiinnostuksen aiheet ovat musiikki, teatteri ja tanssi.

Lumi auttaisi syrjäytyneitä tapahtumien kautta, jossa ihmiset saisivat tutustua toisiinsa. Hänen mielestään kirkkonummelaiset nuoret voivat aika hyvin.

Jos Lumi saisi olla toinen ihminen päivän ajan, hän olisi Barack Obama, jotta hän saisi kokeilla elää suuren paineen alla.

Annika Hellström (numero 4)

Annika on 16-vuotias ja kotoisin Evitskogista. Vapaa-ajallaan hän tapaa ystäviään ja perhettään, kuuntelee musiikkia, laulaa ja soittaa pianoa.

Hän auttaisi syrjäytyneitä järjestöjen kautta ja järjestäisi erilaisia aktiviteettejä.

Annika toteaa kirkkonummelaisten nuoren voivan oikein hyvin, mutta esittää huolensa siitä, että kasvava osa nuorista viihtyy enemmän kotona sohvalla eivätkä harrasta mitään.

Hän vaihtaisi mieluiten paikkaa Celine Dionin kanssa, koska hän pitää Dionin musiikista ja kantavasta laulunäänestä.

Tässä äänestysohjeet

Lucia-äänestys alkaa maanantaina 18. marraskuuta ja päättyy maanantaina 2. joulukuuta. Voit äänestää Luckanissa, Kirkkonummen Aktia-konttorissa, Citymarketin infotiskillä tai Prisman infotiskillä.

Voit myös leikata äänestyslipukkeen Kirkkonummen Sanomista ja lähettää sen osoitteeseen: Luckan, Asematie 3, 02400 Kirkkonummi.


(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä