(4) kommenttia

Yli 36 vuotta Kirkkonummella toiminut korumyymälä suljettiin – kauppa jatkaa verkossa

Kaisan kello- ja koruliike sulki ennen joulunpyhiä myymälänsä, johon yritys muutti vuonna 1983.

Yksi Kirkkonummen vanhimmista myymälöistä on poistunut joulun alla katukuvasta. Kaisan Kello- ja Kultaliike toimi Kirkkonummen keskustassa vuodesta 1983 lähtien.

Kello-ja korukauppana toiminut myymälä oli lähes koko ajan samassa osoitteessa Kirkkotallintie 4:ssä. Välillä myymälä toimi vähän aikaa Kauppakeskus Kirsikassa.

Korualanyrittäjä Marjut Tolkki kertoo, että myymälän toiminta jatkuu kaisankello.fi -verkkokauppana, joka on perustettu runsaat 10 vuotta sitten.

– Nykyisin 80 prosenttia myynnistä tapahtuu verkkokaupassa. Toisaalta valtaosa asiakkaistakin on Helsingistä, joista monet ovat tulleet käymään Kirkkonummen myymälässä, Tolkki perustelee Kirkkonummen-myymälän sulkemista. Hän asuu itsekin Helsingissä.

Yrityksellä on noutopiste Kauppakeskus Itiksessä Itä-Helsingissä, ja tiloissa voidaan pitää myös myyntiesittelyjä popup-kauppana.

Kaisaniemen Kello- ja Kultaliikkeen historia juontaa juurensa paljon pidemmälle kuin toiminta Kirkkonummella. Yritys on perustettu vuonna 1957 Helsingissä.

Tolkki valittiin vuonna 2015 Kirkkonummen Vuoden Yrittäjäksi.

Lue lisää yrityksen historiasta: > Palkittu yrittäjä myi Abban fanituotteita yhtyeen alkuvuosina (Viisykkönen 30.11.2015)

Kirkkonummen ”vanhaa” keskustaa on vaivannut pitkään hiipuminen ja liiketiloissa ovat usein vaihtuneet yrittäjät. Tiloja on myös tyhjillään.

Vanha keskusta hiljeni joitakin vuosia sitten, mutta aivan viime vuodet on tilanne pysynyt Tolkin arvion mukaan ennallaan.

> Kauppiaat taistoon keskustan näivettymistä vastaan (Viisykkönen 12.5.2014)

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Ikävä Sinua.
Kaarina Vierimaa
No eipä tule kuitenkaan ikävä, mutta onnea jatkoon!
Staffan
Kiitos Marjut kuluneista vuosista :)
Tack
Kas kumma että asiakkaat ei tule keskustaan ostoksille kun kaikki palvelut viedään muualle.
Vähän sinne vähän vielä pidemälle.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx