(17) kommenttia

Yksi henkilö menehtyi raskaan ajoneuvon ja henkilöauton nokkakolarissa

Yksi ihminen on menehtynyt ja toinen loukkaantunut lievästi liikenneonnettomuudessa kantatie 51:llä perjantaiaamuna. Onnettomuus tapahtui lähellä Siuntion rajaa.

Liikenneonnettomuudessa olivat osallisena raskas ajoneuvoyhdistelmä, kuorma-auto ja henkilöauto.

Onnettomuudessa menehtyi tapahtumapaikalla henkilöauton kuljettaja.

Alustavien tietojen perusteella henkilöauton kuljettaja on ajanut Kirkkonummelta Siuntion suuntaan ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastakkaisen liikenteen ajokaistalle ja siitä edelleen vastaan tulleen ajoneuvoyhdistelmän keulaan, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Törmäyksen seurauksena henkilöauton takana tullut kuorma-auto on törmännyt vielä henkilöautoon. Kaikki ajoneuvot vaurioituivat pahoin törmäyksessä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, sekä kuolemansyyn tutkintana, josta ei tiedoteta tarkemmin.

Onnettomuus tapahtui kello 9.30 aikoihin.

Onnettomuuspaikka on Båtvikintien ja Siuntion Pikkalan välisellä osuudella.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt jatkuivat yli 5 tuntia, ja poliisi ohjasi liikenteen kiertotielle. Tieosuus avattiin kello 15:n jälkeen.

(Päivitetty kello 15.20)

 

(17) kommenttia
Kommentit (17)

Kommentit (17)

Laitakaa nyt jo ne kaiteet keskelle ajorata niin kuorma-autot saa ajaa ja tehdä työnsä.
51:sen kulkija
Monesti tällaisissa onnettomuuksissa todetaan syyksi tuntematon tekijä, eli kyseessä voi olla inhimillinen virhe, tekninen vika tai ajoradalla tapahtunut tilanne esim. joku villieläin....
Staffan
Tämä kolari sattui suoralla tiellä jossa tupla keltainen viiva, siis miksi ajaa nokkakolari sellaisessa paikassa.
Kiire, kännykkä tai sairaskohtaus.
Kyllähän tieosuus monesta syystä on aina vaarallinen, kun tiellä liikutaan. Nopeudet ovat kovia, ajajat ovat huolimattomia ja sairaita ja usein juovuspäissään tai muusta syystä päissään. On yleistä jäyttää puhelinta ajonaikana, mikä on syy nykyään erilaisiin onnettomuuksiin ja vaaratilanteisiin.
Poliisi tutkii ja antaa onnettomuuden syystä selvityksensä aikanaan.
nim. moottoripyörällä kahta ja puoltasataa
Mitähän kuski on tehnyt kun hyvässä kelissä riittävän leveällä tiellä ajautuu vastaantulijoiden kaistalle?
Toisaalta, miksi ajaudutaan hyvin usein vastaantulevaan rekkaan?
Samanlevyinen tie on ollut tuossa 60-luvun lopusta asti. Ei ennen tällaista tapahtunut, vaikka autot olivat paljon heppoisemmat, tievalaistus puuttui jne.
Ei mikään mysteeri
Olen ajanut Inkoo-Kirkkonummi väliä päivittäin 15vuotta, tässä ajassa liikennemäärät ovat kasvaneet moninkertaisesti, sivuteiden liittymät ovat vaaralliset sanotaan mitä sanotaan. Viikonloppun koittaessa tiet ruuhkautuvat kaupunkilaisten mökkimatkoista meidän maalaisten harmiksi ja kiire mökille tuntuu olevan kova ohituksineen, Mallia tiestä voi ottaa oppia Siuntion liittymästä kohti Hankoa.
Maallemuutanut,ajokortti hankittu Helsingissä
"Tuntemattomasta syystä"
Järki päähän ja kännykkä takakonttiin.
Ikävää että pitää käydä näin pahasti että ihmisiä menehtyy.
Osanottoni omaisille.
Kirkkonummi Pikkala väli ei ole tarkoitettu ohituksille, siellä on nopeusrajoitukset laitettu syystä!
Joutunut itse monta kertaa pelkäämään että joutuu osalliseksi, kun tehdään noita tyhmiä, tarpeettomia ohituksia.
Ei se haittaa vaikka matka kestää muutaman minuutin kauemmin.
Lähtee vaan ajoissa liikkeelle!
Tiessä ei vikaa vaan autoilijoissa
Jos tie olisi vaarallinen joka päivä sattuisi kuolemankolari. Nythän on ilmeisesti taas kerran ylinopeutta ja kiilaamista.
80km/h riittää.
Tuossahan sanotaan, että ajautunut vastakkaiselle kaistalle. Eli todennäköisesti räplännyt puhelinta. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että tieosuus on todella vaarallinen.
Paikallinen
Kyllä noin hyvällä ja leveällä tiellä on vika ratin ja penkin välissä. Liian heikon ajotaidon omaaville myönnetään ajokortti, se ei ole mikään jokamiehenoikeus eikä naisen.
Järki käteen
Toi väli vaatii useamman kuolonuhrin vuodessa näemmä. Oli risteyksiä tai ei, se on jäänyt täysin ajasta jälkeen kapeana ja vilkkaasti liikennöitynä väylänä. Käsittämätöntä että Kirkkonummelle pääsee "moottoritietä" idästä ja Siuntiosta länteen leveätä tietä pitkin ja välissä on tuollainen ränni. Siinä ne pahimmat kamikaze ohituksetkin tapahtuu.
T
Juuri näin se on ihan turha syyttää tietä. Mistä ihmeestä se on opittu että sattui mitä vain niin syyllinen on muualla.
Ajamiseen keskittyminen
Tapaturma ei tapahtunut risteyksessä. Tilannehuoneen kuvista päätellen henkilöauto ehkä ajautunut väärälle kaistalle. Kiertotie on erittäin kapea paikoitellen ja siellä nyt paljon liikenettä, toivittavasti ei satu nyt siellä mitään.
Tiberio
Tie ei ole syyllinen, vaan kuljettaja joka kolarin aiheuttaa. Kumma kun aina pitää yrittää syy vierittää pois syyllisestä. Hiukan malttia siihen kaahailuun niin jokainen pärjää tuolla tiella hengissä ja ihan ilman kolareita. Onko tuon seudun maalaisille tilattu ajokortit postimyynnistä kun ei näemmä osata liikenteessä toimia ilman onnettomuuksia?
Anonyymi
tiessäkö vika,kesäkelit,haloo.talvella ymmärtäisin tien syyttämisen.
Anonyymi
Olisikohan jo aika tehdä jotain Kirkkonummi-Pikkala väliselle tieosuudelle, kolareita tapahtuu koko ajan eikä kukaan tee mitään. Vuohimäen, Isosuontien ja Båtvikin risteykset hengenvaarallisia, joka kerta odotetaan että joku ajaa täyttä vauhtia päin kun seistään siinä odottelemassa kääntymistä.
Autolija
Kuinka monta onnettomuutta tarvitaan ennen kun Kirkkonummen ja Siuntion välinen KT51 kunnostetaan. Tiellä on liikenne kasvanut vuosivuodelta ja korjaukset ja kunnostukset ovat ainoastaan kosmeettisia. Eikö Läntisellä Uudellamaalla ole tarpeeksi vaikutusvaltaisia kansalaisia tiehankkeita edistämään?
Huoli huomisesta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx