(7) kommenttia

Vuoden isännöitsijä -tunnustus Kirkkonummelle – energia-asiat painoivat tänä vuonna valinnassa

Vuoden Isännöitsijä 2020 Hannaleena Kuutilo.

Isännöitsijä Hannaleena Kuutilo Kirkkonummelta on valittu vuoden isännöitsijäksi. Valinta tehtiin tiistaina Isännöintipäivillä ja teemana oli vastuullisuus.

Kuutilo luotsaa taloyhtiöitä kohti entistä suurempaa vastuullisuutta ja tuo aktiivisesti ekologisia ratkaisuja hallitusten tietoon. Ensimmäiset maalämpöhankkeet hän käynnisti kohteissaan jo 10 vuotta sitten, perusteluissa todetaan.

– Roolini on kertoa hallitukselle, että pitkällä tähtäimellä katsottuna toteutetut hankkeet maksavat itsensä takaisin. Tarjoan resurssit, joiden turvin voidaan tehdä oikeat päätökset ja hoitaa asiat kuntoon. On mietittävä, mitä jätämme perinnöksi lapsillemme, Kuutilo toteaa.

Kuutilon tuorein työnäyttö on Suomen ensimmäisen energiaomavaraisen taloyhtiön, kirkkonummelaisen Sundsbergin Solariksen, isännöinti.

Taloyhtiössä seurataan yhtiökohtaisilla mittareilla tuotettua energiaa ja asuntokohtaisilla mittareilla toteutunutta kulutusta.

– Asumiskulut jäävät noin 70 prosenttiin tavanomaiseen kaukolämpökohteeseen verrattuna, kertoo yhtiön taloutta jo rakennusvaiheesta asti hoitanut Kuutilo.

Kuutilo on toinen kirkkonummelaisen isännöintitoimisto Walttari Oy:n perustajista.

(7) kommenttia
Kommentit (7)

Kommentit (7)

Hyvä Hansu ja Walttarin tiimi!
Nummelainen
Hyvä valinta
Olli, rakennuspäällikkö
Paljon onnea! Menestystä tulevaisuudessakin!
Tuetaan kirkkonummelaisia yrittäjiä
Onnea Walttari ja Hannaleena Kuutilo, valinta oli oikea.
Virtanen
Onnittelut.
Tomi Viding
Lämpimästi onnea hienosta palkinnosta!
Edelläkävijä
Loistavaa, onnea:)
Välillä hyvää mainosta Kirkkonummelle

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx