(13) kommenttia

Volskodin lopettamiseen valmistaudutaan, mutta päätökset tehdään joulukuussa – palvelujen ostamisesta neuvotellaan

Volsissa on toiminut kunnan vanhainkoti jo yli 100 vuotta sitten.

Ratkaisut kunnan omistaman Volskodin alasajosta on päätetty tehdä joulukuussa. Sitä ennen selvitetään vielä vertailuna toiminnan siirtämistä Killinmäkeen kunnostettaviin tiloihin.

Kirkkonummen perusturvalautakunta käsitteli Volskodin tulevaisuutta torstai-iltana. Esityksenä oli, että kunnan oman hoivakodin toiminta lopetetaan talven aikana.

Lautakunta päätti, että asiaan palataan joulukuussa, jolloin ratkaisut pitäisi tehdä.

Sitä ennen valmistelu Volskodin alasajosta jatkuu.

Lautakunta antoi viranhaltijoille valtuudet neuvotella yksityisten palveluntarjoajien kanssa ostopalveluista ja Volskodin asukkaiden siirtämisestä yksityisiin hoivakoteihin.

Killinmäen vaihtoehtoakaan ei ole kokonaan hylätty.  Lautakunta edellytti vertailevan selvityksen tekemistä siitä, jos toimintaa jatkettaisiin Killinmäen kiinteistössä.

Lautakunta määräsi, että yt-neuvottelut on käytävä Volskodin henkilöstön kanssa ennen päätöksentekoa.

> Volskoti ehdotetaan suljettavaksi jo muutamassa kuukaudessa – asukkaat aiotaan siirtää yksityisiin hoivakoteihin (Viisykkönen 19.10.)

(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Ei voi olla totta: Vuodeosasto ei seiso tyhjillään, siellä toimii mm. Fysioterapia ja päihdepalvelut.
Ei tyhjä vaan täynnä
Historiallisesti arvokkaalle rakennukselle löytyy varmasti järkevää käyttöä perusteellisen remontin jälkeen, purkaminen on viimeinen ja myös kallis vaihtoehto....
Luigi
Terveyskeskus läpimätä,sisäilmaongelmaa.oireilee suurin osa.
Uusi Hyvinvointikeskus tulossa ja tk sulkeutuu.
Ei ratkaisu
Ketäköhän siellä lautakunnassa päättää. Olis mielenkiintoista tietää. Ja mikski näin kiireellä . Eiköhän terveyskeskus kelpaa vanhainkodiksi. Siellähän on tehty rempaa . Vuodeosasto seisoo tyhjillään. Nyt nämä hienot hoitajat joutuu Yt neuvotteluun. Ei yksityistämistä. Senhän ollaan huomattu että ei toimi.
Ei voi olla totta
Aivan järjetöntä ikivanhoja huonokuntoisia rotiskoja korjata edes harkita!!
Turhaa ajanhukkaa
On politiikka aikamoista jos ei killinmäki toimi pitääkö aina kaikki remppa tehdä kullasta
Laskutaito
Ainoa keino ulkoistetulla hoidolla tehdä voittoa firmalle on laadun huonontaminen. Kun kulut ovat suurinpiirtein vakiot.
Järki ei taas pakota
Voi hyvääpäivää mitä touhua Killinmäki seisoo tyhjillään ja tällaista suunnitellaan kyllä ne Yt neuvottelut pitäisi aloittaa ensin suuripslkksisists ei motivoituneista pienipalkkaisista hoitajista ja yksityiset hoitokodit kiitos EI
Marjaana Kämppi
Hullun touhua miksi ylipäätään Killinmäki ostettiin jos tyhjänpanttina seisotetasn
Marjaana Kämppi
Hullun touhua miksi ylipäätään Killinmäki ostettiin jos tyhjänpanttina seisotetasn
Marjaana Kämppi
Joskus on vaan aika päästää irti... onhan tätä Volsin tilannetta vatvottu jo vuosia, hyvä että on löytynyt vastuullinen suunnitelma millä edetä.
Kaikkea aikansa
Tämä on järkyttävä juttu! Ensinnäkin lautakunta ei voi määrätä yt-neuvotteluihin. Ne olisi pitänyt aloittaa jo aiemmin. Sitä velvoittaa laki - ei lautakunta. Toiseksi on ihan järjestöntä edes miettiä mitä Killinmäelle tehdään. Siellä on kiinteistö jota ei kannata pitää tyhjillään, vaan ottaa käyttöön pikaisesti. Kolmanneksi: en ole luottavainen yksityisten antamaan palveluun, joka on vielä kasvava tulevaisuudessa. On liian paljon erittäin huonoja esimerkkejä eri puolilta Suomea. Suututtaa tällainen ajattelemattomuus
Tero Strand
Ratsastaako politikot Coronan siivillä? Miksi annetaan Coronan aikana jatkuvasti viranhaltijoille valtuudet? Eikö politikot uskalla tehdä päätöksiä vai eivätkö perehdy aiheeseen riittävästi jolloin tämä on helpompi reitti?
Mietteliäs

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx