(2) kommenttia

Voit olla takaamassa, että jokainen lapsi ja nuori saa ainakin yhden joululahjan – keräys alkoi

Kirkkonummella kerätään jo 12:n kerran joululahjoja perheisiin, joissa lapset ja nuoret evät niitä ehkä muuten saisi.

Espoon Nuorkauppakamari ry järjestää Joulupuu-keräyksen yhteistyössä Kirkkonummen kunnan sosiaalityön kanssa.

Lue jutun alla lukijan kommentti, mitä lahja voi merkitä.

Keräykseen vastaanotetaan uusia, valmiiksi paketoituja lahjoja. Keräyspisteistä lahjat toimitetaan kunnan sosiaalityön työntekijöiden jaettavaksi.

Lastensuojelun ja perhepalveluiden asiakasperheiden lapset ovat 0-18 -vuotiaita ja jälkihuollon asiakkaat 18-21 -vuotiaita.

Kaiken ikäisille sopivia lahjoja otetaan ilolla vastaan. Lahjoittajat kiinnittävät paketteihin helposti irrotettavan kortin.

Pakettikortista käy ilmi, mitä paketti sisältää ja kenelle lahja sopii (ikä ja tytölle/pojalle sekä sisältö, esim. "tyttö 6 vuotta, palapeli” tai ”nuori, pizzeria-lahjakortti”).

Lahja voi olla itse tehty tai ostettu. Pienemmille lapsille sopivia lahjoja ovat esimerkiksi lelut tai urheiluvälineet, isommat ilahtuvat vaikkapa elokuvalipuista tai vaateliikkeen lahjakorteista.

Keräysaika Kirkkonummella on 25.11.–9.12. Kussakin keräyspaikassa paketteja vastaanotetaan liikkeen aukioloaikoina.

Tänä vuonna keräyspaikat ovat:

Ravintola Bistro O Mat

Ravintola Ervasti

Walttari isännöintitoimisto

Matkatoimisto Matkahaukka (suljettu 29.11.)

LähiTapiola Sport Center

> Joulupuu Kirkkonummi Facebookissa

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

"Saa auttaa"

Tähän kyllä komppaan vahvasti mukaan. Jokaisen lapsen ja nuoren tulisi edes jouluna saada muistutus siitä, että ihmiset ajattelevat toisiaan.
Minä autan
Nyt ihmiset auttamaan. Olen itse elänyt lapsuuden missä joululahjoja tuli jos tuli. Sijoitettuna sai sentään jo jouluruokaa. Kirkon keräyksestä sitten kerran tuotiin minulle ja veljelle molemmille kaksi pakettia, ja voi sitä riemua kun saimme leikkiä ihan uusilla ja omilla leikkiautoilla aattoiltana, omani on vieläkin tallessa. Olen nyt aikuisena auttanut aina kun olen voinut vähäosaisten lapsia, varsinkin jouluna apu on suuressa arvossa. Parempaa joulua kaikille!
Saa auttaa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx